BTC USD 37,921.6 Gold USD 1,805.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Doge Coin (SELL @ RM 18/1K Doge) DD:25/07/2018

Sponsored Post

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
giveaway.jpg


PEGUMUMAN GIVEAWAY!

Caranya...subscribe thread ni..turn on notification...saya akan buat giveaway 100 doge coin setiap hari selama 10 hari bermula esok 21/1/2018...waktu tak tentu ye...sape yg first quote reply post saya dengan address doge dia akan dapat 100 doge coin.

syarat2nya:

1-mesti dah ada wallet untuk simpan dogecoin
2-siapa yang quote reply terpantas dengan address doge dia akan memengangi 100 doge untuk hari tersebut.
3-tidak boleh pemenang yang sama
4-jika tiada pemenang selepas 24 jam dari masa saya umumkan giveaway untuk hari tersebut, doge coin akan dibawa ke hari berikutnya...jadi 200 doge coin untuk giveaway pada hari berikutnya.

saya juga akan kongsikan cara mcm mana nak dapatkan doge coin dengan percuma esok. tq all :)cgrock:)paid:)paid


p/s: sesape yg belum ada wallet utk simpan dogecoin boleh download dulu kat sini.

Android

iOS


Pemenang Giveaway

#1-BOCEH
#2-partnerfx
#3-PeRtZ
#4-zikashidota
#5-AKUSAYA
#6-mal2011
#7-tiada pemenang
#8-Actifast
#9-
#10-
 
Last edited:

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Apa itu dogecoin?

PELUANG MENJANA INCOME YANG MENGUNTUNGKAN…

Di Zaman yang semakin moden dan berteknologi ini banyak kemajuan teknologi dibangunkan terutama teknologi matawang digital untuk memudahkan kita bertransaksi berjual beli tanpa menggunakan wang kertas..


Seiring dengan perkembangan zaman,berbagai jenis matawang yang telah beredar lalu dari wang logam dan kertas yang semakin LEMAH dan kini hadir matawang baru iaitu matawang digital atau lebih tepat lagi disebut CRYPTOCURRENCY..

Matawang digital (cryptocurrency) adalah satu aset yang bernilai sehingga dapat menjadi alat tukar melalui jaringan internet secara PEER-TO-PEER dan banyak jenis telah diperkenalkan antaranya:

BITCOIN

Matawang ini dicipta oleh Satoshi Nakamoto dr Jepun dan awal2 harga 0.00025 Sen USD dengan stok sangat kecil hanya 21 juta coin sahaja tetapi semakin banyak peminat di serata dunia menggunakannya.. Kini sudah bernilai 11,837.70 USD atau 46,622.58 MYR untuk satu bitcoin. (Coin Capital Market 20/1/2018)

Rujuk: https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

Kini harganya telah terlalu mahal, dan hanya kalangan tertentu yang dapat menyimpan coin ini, namun ada alternatif lain iaitu Dogecoin.

DOGECOIN

Coin ini diciptakan oleh Jackson Palmer (Australia) dengan stock yang banyak iaitu 100Billion Coin pada akhir tahun 2013 dengan harga masih murah berkisar antara $0.00025 USD.

Coin ini disebut sebagai coin saingan Bitcoin kerana awal beredar ia terus masuk ke pasaran dunia, sebab coin mempunyai kelebihan iaitu proses transaksi lebih cepat dan stock yang banyak (100 Billion Coin) yang lebih cukup untuk melayani kegiatan transaksi di seluruh dunia. Selain itu coin ini memiliki komuniti yang besar seluruh dunia.

Dengan harganya yang masih murah, justeru inilah kesempatan kita untuk menyimpannya dengan modal yang minima cuba bayangkan bila anda mempunyai simpanan 1,000,000 Dogecoin yang anda simpan kemudian terjadi kenaikan harga seperti pada bitcoin beberapa tahun lalu. Bagaimana jika naik 1USD?



Forget Bitcoin - now Dogecoin goes wild - BBC News

 
Last edited:

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Sold out. Nanti kalau ada stock lg sy update sini. Tq buyer
 

Mie2010

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2010
Messages
796
Reaction score
26
Points
20
Terima kasih tuan. Trusted seller. Perkhidmatan pantas.
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Assalamualaikum & Salam sejahtera CGrians.


Update stock..lai3...

1K DOGE @ RM 45 (STOCK ADA 30K)
Fixed price..amik banyak pun harga sama ye...

Harga utk member2 dlm ni je.

PM / WhatsApp egold2u @
Lukman - 0169216576


www.wasap.my/0169216576
 

egold2u

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,547
Reaction score
77
Points
30
Update stock...

1K DOGE @ RM 45 (BAKI STOCK 26K)
Fixed price..amik banyak pun harga sama ye...

Harga utk member2 dlm ni je.

PM / WhatsApp egold2u @
Lukman - 0169216576


www.wasap.my/0169216576
 

PeRtZ

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2013
Messages
3,936
Reaction score
23
Points
25
Parking...
Klik no wasap tak dpt laa...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register