DOBI di Shah Alam untuk dijual

CG Sponsors




Jingo

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2010
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
Salam. Tawaran kepada sesiapa yang baru berjinak2 ingin berniaga atau sudah berpengalaman untuk mengambil alih perniagaan dobi. Harga murah dan mempunyai dry clean machine dan di lokasi yang sgt menarik. Pm untuk detailssss. Tq
 
Sponsored Post

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
adoi....main-main PM lak
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,929
Reaction score
89
Points
125
reason nak jual ??

machine brand apa ?? dah berapa lama beroperasi ??

sehari sales average baper ??

kebanyakkan customer pelajar atau yg dah bekerja ??

hehe...
 

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
Salam. Tawaran kepada sesiapa yang baru berjinak2 ingin berniaga atau sudah berpengalaman untuk mengambil alih perniagaan dobi. Harga murah dan mempunyai dry clean machine dan di lokasi yang sgt menarik. Pm untuk detailssss. Tq
bro, kasi details skit.. mcm bermint jerk nie...

:)paid
 

Jingo

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2010
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
reason nak jual ??

machine brand apa ?? dah berapa lama beroperasi ??

sehari sales average baper ??

kebanyakkan customer pelajar atau yg dah bekerja ??

hehe...
sori lmbt reply
kk detailsnyer

reason nak jual sbb ada biz lain nak handle....tak larat smp 2 biz

machine ada 1 dry clean machine (primus) 13kg
2 washing machine LG n 2 dryer speedqueen
Kedai baru 2 tahun n dry clean machine baru setahun
sehari dalam 200 tapi dah nampk peningkatan sbb rumah2 area ni baru nak naik
customer campur2.....pelajar ada sbb sebelah U, orang ofis pun ada, orang pencen pun ada..heheh...dekat ngan kaw perumahan orang kaya gak.

peace...:)cgrock
 

rasyid9449

Active+ Member
Joined
Jul 10, 2009
Messages
3,463
Reaction score
72
Points
30
tt kasi detail sket senang member nak pertimbangkan...:)
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
kalau berniat nak beli boleh tengok cash flow tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register