BTC USD 64,174.6 Gold USD 1,778.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Doa saiful di tanah suci mekah diterima?

wHispering aLiph

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2009
Messages
493
Reaction score
120
Points
23
thread ringkas berwarna-warni untuk sama2 kita renungkan...


Capturesaiful.png


Antara tempat-tempat mustajab beliau berpeluang untuk berdoa; Wukuf di Arafah, Mina, Makam Rasulullah, Raudah, Multazam, Rukun Yamani, Gua Hira' Jabal Nur dan banyak lagi.
Tulis Saiful, antara doa yang dipohon; agar terus diberi kekuatan untuk Istiqamah dalam menegakkan kebenaran, diampuni dosa-dosa, kesejahteraan dan keselamatan keluarga, agama, umat, bangsa dan tanah air tercinta.
Beliau juga, mohon rakyat dibukakan Hijjab agar diperlihatkan yang HAQ dan dilenyapkan segala yang batil!

(link penuh si "pemfitnah" yg dilaknat ini http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/)



selang beberapa hari kepulangan beliau dr tanah suci..




wikileaks membocorkan maklumat ini...
http://malaysia.news.yahoo.com/afp/20101212/tap-us-diplomacy-wikileaks-singapore-mal-0193655.html


The Sun-Herald australia
http://www.couriermail.com.au/news/anwar-honeypot-sex-trap-claim/story-fn6ck51p-1225969786765
Capturehy.png



Menurut laporan The Sun-Herald maklumat dari komunikasi sulit yang dipercayai dipintas oleh Jabatan Negara Amerika Syarikat ialah Kuan Yew dan pegawai risikan Singapura memberitahu agensi risikian Australia bahawa Anwar terlibat dalam perbuatan yang dikenakan tuduhan semasa bertukar pandangan mengenai kes itu.

Komunikasi berkenaan dikatakan bertarikh November 2008 iaitu lima bulan selepas kes dakwaan Saiful bahawa Anwar meliwatnya meletup...




atokkaabah.jpg
imagesanuar.jpg


siapa yg sebenarnya dilaknat ALLAH?
siapa yg selalu ditimpa musibah?
siapa yg tidak mahu bersumpah laknat?

anda tentukan..:D
 
Sponsored Post

mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
entah lah siapa yg benar kadang2 hukuman bukan direct kat dunia..rupa jambu pun belum tentu hati baik..
 

nikcashworld

Super Active Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
9,007
Reaction score
5
Points
65
sapa2 boleh pergi ke rumah ALLAH...ever pembunuh, perogol sekalipun...
 

duit_takdekuasa

Active Member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
1,851
Reaction score
4
Points
25
mohon rakyat dibukakan Hijjab agar diperlihatkan yang HAQ dan dilenyapkan segala yang batil!

Amin.... Ya rob... Juga satukan la hati-hati Ummat Islam seluruhnya.
 

Policeark

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2010
Messages
999
Reaction score
0
Points
10
emm belum ape2 dah kate doa dimakhbulkan..die ni g haji ke g umrah...kalau g haji nape x ramai org depan khabah 2...balasan dari ALLAH ni mcm2...on the sport pun ade...lambat pun ade...so belum tentu si saiful ni betul dan belum tentu Ds. Anwar tu salah.....
 

tokebalak

Active+ Member
Joined
Feb 12, 2009
Messages
3,636
Reaction score
37
Points
30
Kalau baca sirah tentang kaum2 terdahulu berbeza ngan umat muhammad.. kalau kaum2 nabi nuh, nabi musa ka kalau depa buat silap Allah terus turunkan musibah... tapi bg umat nabi Muhammad Allah bg kelebihan.. kita tengok kita hina Islam, yang halal kita haramkan, yang haram kita halalkan tapi Alah x turunkan musibah sebab kita umat muhammad.. Allah memberi peluang... tapi engat, neraka ada 7... neraka jahanam yakni neraka paling berat skali seksaan adalah untuk umat muhammad.. sedangkan firaun yang mengaku tuhan pown x masuk neraka jahanam...fikir2kanlah...
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
tu dia...
wikileaks dh naik pangkat jadi hakim dunia...
ada jugak org percaya dgn wikileaks...

best la mcm tu.nk test org tu bersalah ke tak, pegi hantar ke mekah tgk kena bala ke tak. ni sapa punya ajaran ni?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register