BTC USD 35,714.0 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell DIY Sistem Siraman Pokok Automatik RM149 Satu SET

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,895
Reaction score
325
Points
96
sumber air dia boleh tarik dari baldi? tak yah saya tarik dari paip.
 
Sponsored Post

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
5,680
Reaction score
1,236
Points
156
Baldi tak boleh tuan. pressure tak cukup. kena dari paip jugak.
Saya rasa boleh tuan.
Tuan cari baldi bertutup. Baldi tu add kepala paip plastik.
Kat DIY ada jual.
Buat sendiri pun mudah.
Tapi baldi tu mesti diletak di tempat lebih tinggi dari tanah.
Letak atas kerusi dll.
Ia akan menghasilkan pressure dalam baldi ru sendiri.
Asas theory physic je ni.
Selamat mencuba
 

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
Saya rasa boleh tuan.
Tuan cari baldi bertutup. Baldi tu add kepala paip plastik.
Kat DIY ada jual.
Buat sendiri pun mudah.
Tapi baldi tu mesti diletak di tempat lebih tinggi dari tanah.
Letak atas kerusi dll.
Ia akan menghasilkan pressure dalam baldi ru sendiri.
Asas theory physic je ni.
Selamat mencuba

maksud die untuk guna sistem yg sy jual ni. kalau guna sistem yg sy jual ni, theory physic ni mmg xboleh guna. mmg xkan keluar air. pressure air masih xcukup.
 

mtsokri

Active Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
1,861
Reaction score
7
Points
25
UP STOK BARU MASUK. CEPAT ORDER SEKARANG
Salam dan selamat pagi semua warga CG

Berminat Whatsapp 0129974283
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register