BTC USD 66,517.5 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

INT Diving... Bagaimanakah cara utk mengatasinya?

Siapakah diver yg paling anda benci?


  • Total voters
    0

Gitaris Berapi

Active Member
Messages
2,092
Joined
Dec 1, 2007
Messages
2,092
Reaction score
0
Points
20
lps aku tengok game mu baru2 ni, skali lagi ronaldo dgn jelas diving utk dptkan penalti... scara adil la kan, aku cukup benci dgn diver2 camni (termasuk eboue) sbb ianya boleh merosakkan permainan.. mmg ada sesetengah beranggapan bahawa ianya merupakan satu taktik atau lumrah permainan.. tapi, adakah korang sume bleh terima corak permainan camni?

bila pemain dlm pasukan kegemaran korang yg dive, sudah tentu korang akan terima.. tetapi bagaimana pula sekiranya yg diving & dpt penalti tersebut adalah pihak lawan? adakah korang juga akan bersetuju??

so, aku perlukan komen dr korang yg otai2 bola ni... thnx...
 
Sponsored Post

I'm so sorry - ref Styles to send apology to Bolton over his Ronaldo penalty blunder

The official has asked his superiors at his governing body, the PGMOL, to pass on his regret at awarding Manchester United a spot-kick when Cristiano Ronaldo was clearly tackled fairly by Jlloyd Samuel on Saturday.

It is the second time in just over a year that Styles has had to apologise for a penalty error after pointing to the spot at Anfield in August last season when Liverpool full back Steve Finnan collided with Chelsea's Florent Malouda.

article-0-02D2674A00000578-436_468x483.jpg


article-1063755-02D201BE00000578-597_224x306.jpg
article-1063755-02D2046700000578-458_224x309.jpg
 
kene ade referee ke-5
tgk pakai kamera...
nnti die bleh tgk slow motion..
mcm ragbi gak la lbh kurang...
tentukan satu2 team tu try ke x gune referee yg tgk gune camera
klu btl2 diving....
die bleh gtau refereee..
lg2 kat kawasan dlm kotak penalti hehe
pastu referee bg red card jerk kat sape yg diving
 
kene ade referee ke-5
tgk pakai kamera...
nnti die bleh tgk slow motion..
mcm ragbi gak la lbh kurang...
tentukan satu2 team tu try ke x gune referee yg tgk gune camera
klu btl2 diving....
die bleh gtau refereee..
lg2 kat kawasan dlm kotak penalti hehe
pastu referee bg red card jerk kat sape yg diving

red card tu aku stuju gak sbb kalo stakat yellow card tu dorang masih lg berani... gud idea bro...
 
apa kata pakai 2 referee contoh Man U vs Chelsea,referee man u jaga bahagian chelsea,referee Chelsea jaga bahagian Man U hehehe

takut berserabut plak jadinya....

bayangkan kalo ref pertama ni keras kpala, sorang lagi ok... x pasal2 bukan kita tgk team yg lawan bola, ref plak yg lawan nk bagi kad...:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register