dituduh mencuri - buruh anak dua koma dibelasah

CG Sponsors
kubukuat

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2010
Messages
150
Reaction score
0
Points
10

RAVI koma setelah dibelasah sekumpulan lima lelaki di Ladang Jabor, Kemaman kelmarin.

KUANTAN – Hanya kerana dituduh mencuri peralatan sembahyang di sebuah pondok penyembahan Hindu, seorang buruh koma selepas dibelasah sekumpulan lima lelaki dalam kejadian di Ladang Jabor, Kemaman dekat Terengganu kelmarin.

Lebih malang, A. Ravi, 35, yang mengalami pendarahan dalam otak dan putus urat mata didakwa ditinggalkan dalam keadaan parah di hadapan Pondok Polis Jabor, Kemaman tanpa dibawa ke hospital dalam kejadian pukul 10 malam itu.

Dia yang sudah berkahwin dan mempunyai dua anak kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) selepas dibawa oleh ahli keluarganya.

Ibu mangsa, S. Thilagam, 49, berkata, dia tidak berpuas hati dengan apa yang berlaku kerana kecurian itu tidak pernah dilaporkan dan tiada bukti yang boleh mengaitkan anaknya melakukan perbuatan tersebut.

Katanya, dia mengetahui mengenai kejadian itu selepas dihubungi oleh penduduk Kampung Perasing, Jabor yang mengenalinya dua jam kemudian.

“Dia memberitahu anak saya telah ditinggalkan di hadapan Pondok Polis Jabor dan meminta saya supaya datang membawanya pulang ke rumah kami di Taman Datuk Abd Rashid di sini.

“Saya dan seorang anak lelaki kemudian bergegas ke sana dengan menaiki sebuah kereta. Sebaik tiba di rumah, saya terkejut apabila mendapati dahi kiri anak saya bengkak dan berdarah manakala matanya merah,” ceritanya ketika ditemui di HTAA semalam.

dia dah kena...anda pernah kena...haha:))
 
Sponsored Post

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
biasalah india msia bnyk influence dgn citer tamil.
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
kalau mati kua buletin utama lar....
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,685
Reaction score
494
Points
131
hahaha kalau kena belasah ngn india abislah,palimg kurang pun koma
 
Sponsored Post
Top
Log in Register