BTC USD 33,362.6 Gold USD 1,781.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Diskaun bayaran saman pdrm

adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
ok aje.. ada juga dari CGrianz ni mesej wasap saya untuk bayar saman.. yang lain pun kalu nak semak saman atau nak bayar saman dengan diskaun boleh terus wasap saya ya... skang dah kurang masuk CG.. tak sempat.. ada masa free lebih baru masuk dalam ni..


yang nak whatsapp.. 0122706570 ya.. wasap je no. plat atau no ic.. bgtau dari CG ya..


harga lebih rendah dari gi bayar di pejabat trafik di daerah2 anda...



boleh wasap ke 0122706570 .
 
Last edited:
Sponsored Post

adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
tuan sediakan servis sewa kenderaan? Saya sediakan servis pembayaran saman trafik secara online dengan kadar terendah ( lebih 50% bergantung pada jenis saman) ..

tak perlu lagi bersusah payah ke pejabat polis trafik daerah utk buat semakan saman dan bayaran ... kos minyak.. kos parking.. kos saman parking tak letak tiket .. kadar bayaran saman yang rendah.. boleh dipercayai ..

Kalu berminat boleh whatssap *no ic* dan *no plat kenderaan* yang dikehendaki kepada saya untuk dibuat semakan dan bayaran ..

Tuan boleh simpan no telefon/whatsapp/telegram *+60122706570* saya utk servis online *pay summons with discount* sehingga servis ini ditamatkan ..
 

Attachments

  • smn1.jpg
    smn1.jpg
    87.7 KB · Views: 41
  • smn2.jpg
    smn2.jpg
    78.4 KB · Views: 36
  • smn3.jpg
    smn3.jpg
    90.6 KB · Views: 38
  • smn4.jpg
    smn4.jpg
    66.2 KB · Views: 38
Last edited:

moneymaker

Active Member
Joined
Dec 11, 2006
Messages
1,029
Reaction score
2
Points
25
Saman speedtrap brp boss cas ade dua saman satu Rm 300 satu Rm 150
 

adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
Saman speedtrap brp boss cas ade dua saman satu Rm 300 satu Rm 150

rm300 tu rm110

rm150 tu rm90 saja..

apa2 nak tanya .. mnta whatsapp ye.. on 24jam.. kalu CG dah jarang2 masuk :D
 

Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
ok ka servis ni.. senyap ja.. ade sape2 dah try ke?

nk selamat guna yg kat fb. tapi mahai sikit. saman rm300, jadi rm180.

nak keyakinan, pm sorang2 yg guna servis tu kat fb tanya testimoni.

kat sini nk pm2 susah sikit sbb kat CG ramai yg buat 2 3 akaun palsu, pastu puji melambong2 servis sendiri sbb nk tarik pelanggan.
 
Last edited:

adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
nk selamat guna yg kat fb. tapi mahai sikit. saman rm300, jadi rm180.

nak keyakinan, pm sorang2 yg guna servis tu kat fb tanya testimoni.

kat sini nk pm2 susah sikit sbb kat CG ramai yg buat 2 3 akaun palsu, pastu puji melambong2 servis sendiri sbb nk tarik pelanggan.

terpulang nak bayar rm110 atau nak bayar lebih mahal di fb dgn harga rm180.00..

:-? kita nak bagi jimat rm70 tapi sanggup bayar mahal .. duit dalam poket sendiri...
 

Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
terpulang nak bayar rm110 atau nak bayar lebih mahal di fb dgn harga rm180.00..

:-? kita nak bagi jimat rm70 tapi sanggup bayar mahal .. duit dalam poket sendiri...

thread tuan lambat muncul. jika tidak, saya dah ambil tuan punya.

saya cakap ini bagi sesiapa yg ragu. ragu2 sini, ambil kat fb. pilihan di tangan memasing.
 
Last edited:

adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
ok.. sapa2 nak bayar saman atau check saman.. boleh whatsapp ya.. 0122706570 .. kalu pm melalui CG lambat.. jarang dah buka CG.. ada sorang dua aje kastemer dari cg
 
Last edited:

adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
sapa2 nak bayar saman atau check saman.. boleh whatsapp ya.. 0122706570
 
Last edited:

tjbumi

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
2,588
Reaction score
8
Points
25
Terima kasih TT. Hari ni satu saman cleared. OPS sikap tunggu hari lain la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register