[DISCUSS] Forex Market 2008 dan yang akan datang dan 2009

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12466
USD / JPY
107.48
GBP / USD
1.24789
USD / CHF
0.94530
USD / CAD
1.35631
EUR / JPY
120.878
AUD / USD
0.69316

CG Sponsors




telor_emas

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
1,333
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
Assalammualaikum semua..

Saya sekadar ingin meminta pendapat semua trader di sini tak kira sama ada trader baru atau lama, manual trader atau auto trader... :):D

Market tahun 2008 ni macam mana dan penghujung 2008...

Pendapat aku market teruk juga... :mad:~X:)(scam

Rasa-rasa tahun depan 2009 macam mana yer... :-?:-?

Minta semua pendapat para trader yer... Trima Kasih... :)

** Lagi satu hujung tahun bila & berapa hari bulan dari bila & berapa lama orang tak trading untuk kemasukan market tahun baru... Aku benar2 x tahuu... :-?:-?
 
Sponsored Post

mywife

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2007
Messages
851
Reaction score
4
Points
15
Credits
0
2008..:):D:(:)">:mad::p:eek::)):-?#:-S:eek::(~X:))cgrock:)paid... 2009...:-?:-?:-?:-?????
 

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Credits
0
Dengar cite matawang EMRO nak kuar. AKu rasa dia kuar je nati USD dah tak ada value & hancus. ( pendapat saja) Jadi rata2 pair akan effect kuat. Rasa2 je la...:D
 

Maelstrom6121

Super Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
8,343
Reaction score
278
Points
81
Credits
0
EMRO?? perghh...tak perasan lak citer pasal EMRO ni...
 

neozero

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,431
Reaction score
507
Points
71
Credits
0
Matawang baru amarika syarikat #:-S Si yahudi laknat la punya keje ni. Cipan tul diorang ni :mad: Dahla USD tu diorang cetak tak ada sandaran emas. :-w
Ohoho..Ilumminiti.. pe ku sebut niie.. :"> yahudi yg btyhankan lucifer :mad:
drg wat ea.. :-? tu ar sape suh wat sistem kapitalis..padan muka..amek ko.. :">

Ari nie baca paper, nt matewang dole jd cam matawang biasa.. :-? tp pe kesannya.. :-?
 

telor_emas

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
1,333
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
EMRO?? per ke buruknya nama tu... mcm mana la harapan 2009 nt :-?:-?:-?:-?:-?:-?~X(
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
Credits
0
Ohoho..Ilumminiti.. pe ku sebut niie.. :"> yahudi yg btyhankan lucifer :mad:
drg wat ea.. :-? tu ar sape suh wat sistem kapitalis..padan muka..amek ko.. :">

Ari nie baca paper, nt matewang dole jd cam matawang biasa.. :-? tp pe kesannya.. :-?
yg aku baca plak, kekuatan nilai matawang eropah akan beralih kpd pasaran asia... jd pasaran matawang yg melibatkan negara asia masih ada harapan lg....
tunggu jer la maklumat perubahan dr broker memasing...
Pendapat aku la... broker pun mesti mencari jalan utk terus survive, jd sebarang perubahan pair akan dimaklumkan utk meneruskan survival forex... mungkin la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register