BTC USD 62,803.8 Gold USD 1,804.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Dirham Kelantan untuk Dijual..

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Salam to all..
seperti tajuk diatas..Sya ada beberapa keping Dirham kelantan utk dijual...
Nak tolak coz tersimpan lebih..lagipun nak pakai duit skit :) nak jual Sama ada 1 set atau satu2...
coz yang ada dengan saya sekrng adalah 1set Dirham dan berkeping2 yang lain...
apa2pun tanya dlu..
harga mengikut harga semasa...
sila tengok..dibawh:

Kelantan Dinar & Dirham
8/11/10 latest Update...
1 Dirham :: RM 18
2 Dirham :: RM 36
5 Dirham :: RM 90
10 Dirham :: RM 180
20 Dirham :: RM 360

gambar kemudian tak sempat nak upload lagi ..ape2pun leh tengok web kat bawah utk urusan pembelian..TQ
 
Last edited:
Sponsored Post

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Tgk aweb hamba dibawah utk melihat lembih lanjut...TQ
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
bleh chat online ngan saya didalam webpage dibawah..or email too kat situ also can :) easy for us to deal...
Others.. plz visit my website below kalau ada pertanyann...insyaAllah online 24jam :)
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
uiks... ofcoz lah tak sama bro :)
Dinar is dinar.. Dirham is dirham..the price so diffrent :)
apa2pun..tgk web saya kat bawah..leh bincang2..:)
 

wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
Copat2...Coz Skrng susah nak dpt Dirham kelantan...kat kelantan pun dah habis..entah bila pulak keluar tak tau..
cantik utk dibuat perhiasan ataupn sbgai rantai bagi anak2 kicil :)..Gelang pun boleh
 

meloveyou

Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,836
Reaction score
40
Points
30
ok jelas dh...tampal gambar la bos baru best...leh cuci2 mata..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register