Wanted Direktori telefon kediaman (Telekom M'sia) KL/S'gor tahun 2007-2009

CG Sponsors




madeyla79

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2010
Messages
421
Reaction score
0
Points
10
Salam geng CG,

Saya nak beli kalau ada orang yang masih ada dalam simpanan diorang buku direktori telefon kediaman (yang tebal tu), yang dikeluarkan oleh anak syarikat Telekom M'sia- TM Info Media (syarikat sama yg kuarkan buku yellow pages tu). Untuk buku direktori keluaran untuk kawasan KL dan/atau Selangor sahaja.

Harga belian yang saya tawarkan untuk sebuah buku - RM100. Saya nak beli tak banyak; 2 buah jer.

First Come First Serve. Belian segera pada yg offer paling awal. Tepek gambar kat thread ni kalo anda ada buku direktori, saya akan confirmkan betul atau tak rupa buku direktori tersebut.

COD sahaja. SMS saya di nombor 013- 355 5850

A. Nizam
 
Sponsored Post

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
alamak..kena p cari kat umah mak nie..
diorg ada...
 

madeyla79

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2010
Messages
421
Reaction score
0
Points
10
alamak..kena p cari kat umah mak nie..
diorg ada...
Kalo umah mak tu dekat, pi lah ambik jap. Sape nak kasi rm100 senang2 kan? Tapi ingat, yg versi kl/selangor tau.

Lg 1, yg versi kediaman tau, bukan perniagaan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register