BTC USD 39,764.0 Gold USD 1,827.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dilemma - Mencelah Dalam Keriuhan

dilemma

Freshie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
19
Reaction score
1
Points
8
Salam,

Ini post pertama saya di sini. Sebelum cuma tengok-tengok jer. So, harap direstui kedatangan saya di sini. :) Oh ya,nama pun thread CariGold New Members, mesti la saya kene perkenalkan diri kan. Hehe. Ni biodata ringkas:

Kalau ada apa-apa lagi nak tau boleh lah tanya, nanti saya jawab. Hehe.

Terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi dilemma,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi dilemma,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

stORm

Banned
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,397
Reaction score
2
Points
25
apsal nick "dilemma" tu...
baru clash ke bro...
 

muorian

Active+ Member
Joined
Apr 27, 2007
Messages
3,796
Reaction score
57
Points
40
slmt berforum.. :)
ngko kat b.p ekk.. leh singgah restoran mattop :D
ingat aritu blk raya dpt la jln b.p.. x sempat daa.. :))
 

dilemma

Freshie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
19
Reaction score
1
Points
8
apsal nick "dilemma" tu...
baru clash ke bro...

Nick tu nick yang sama saya pakai kat satu forum lain. Masa tuh tak tau nak letak nama apa. Kira dalam dilemma laa. Tapi sekarang nick tu ornag dah kenal, so rasanya tak payah la tukar nama lain. Hehehe.
 

dilemma

Freshie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
19
Reaction score
1
Points
8
slmt berforum.. :)
ngko kat b.p ekk.. leh singgah restoran mattop :D
ingat aritu blk raya dpt la jln b.p.. x sempat daa.. :))

Restoran Mattop? Nah. Saya pun tak tau tuh. Mat Shah beryani la meh!
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
hahaha...ader jgk ko kat sini yek dilemma...huhuh...orait la tu...kat sinun dah panas dah pasal dilemma...so,skang ni melebarkan sayap baru kat sini...

pepehal pon...thanks!!heeheh..
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
Salam,

Ini post pertama saya di sini. Sebelum cuma tengok-tengok jer. So, harap direstui kedatangan saya di sini. :) Oh ya,nama pun thread CariGold New Members, mesti la saya kene perkenalkan diri kan. Hehe. Ni biodata ringkas:

Nama: Mohd. Hafizuddin Bin Mahfot
Umur: 24 tahun
Asal: Batu Pahat, Johor
Pekerjaan: Pelajar

Kalau ada apa-apa lagi nak tau boleh lah tanya, nanti saya jawab. Hehe.

Terima kasih.



Selamat Datang Ke CariGold...Semoga Ceria
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
18.gif
To CG!!
 

dilemma

Freshie
Joined
Oct 21, 2008
Messages
19
Reaction score
1
Points
8
hahaha...ader jgk ko kat sini yek dilemma...huhuh...orait la tu...kat sinun dah panas dah pasal dilemma...so,skang ni melebarkan sayap baru kat sini...

pepehal pon...thanks!!heeheh..

Lorrr.. Padan la lama tak nampak ko kat sinun yer incik G Sam Soo. :eek: Bukan nak melebarkan sayap laa. Cuma nak belajar lagi benda-benda baru. Nampak gaya kat sini meriah gak. Menarik-menarik.

Untuk yang lain-lain, thanks for welcoming. Appreciate that. :)

Oh ya, sebelum tu nak tanya sikit. Since saya baru masuk sini, apa thread-thread menarik yang saya boleh ikuti yer (selain daripada forum Rules & Regulation) untuk permulaan nih. Ada apa-apa cadangan?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register