BTC USD 57,280.7 Gold USD 1,779.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dijemput semua sekitar Johor Ke KARNIVAL JUALAN MEGA MARA 2009 di BANDAR PUTRA KULAI

pokyaz

Active Member
Messages
2,216
Joined
Jul 6, 2007
Messages
2,216
Reaction score
2
Points
25
mara1.png
 
Sponsored Post

bydanish

Junior Member
Messages
95
Joined
Feb 17, 2009
Messages
95
Reaction score
5
Points
11
ni yg mcm last year tu ye?
ada booth ape? syok gak ni.. bole pegi, jln kaki pun smpi..
 

pokyaz

Active Member
Messages
2,216
Joined
Jul 6, 2007
Messages
2,216
Reaction score
2
Points
25
macam - macam ada.. bro..

jgn lupa bawak kupon
untuk cabutan bertuah..


selain lebih seratus pengusaha
juga pameran dari ngo dan goverment..

Tadi petang dapat news dari PC ..
 
Last edited:

Chut

Fun Poster
Messages
299
Joined
Aug 10, 2007
Messages
299
Reaction score
7
Points
15
macam - macam ada.. bro..

jgn lupa bawak kupon
untuk cabutan bertuah..


selain lebih seratus pengusaha
juga pameran dari ngo dan goverment..

Tadi petang dapat news dari PC ..

ada tempat kosong lagi tak? yang lps aku amik satu booth kali ni tak der oper pon..leh bagi sapa yang patut di hubungi..penganjur..
 

dreamzzz

Fun Poster
Messages
384
Joined
Jan 23, 2008
Messages
384
Reaction score
3
Points
15
cne nk ke sini nie?..den dr yong peng..area kulai nie mmg kurang arif sikit....:D:">

kelaur hi-way kat kulai, jalan teurs sampai trafic light jalan besar kulai - skudai. Belok kanan, dan jalan terus sampai overhead bridge ke bandar putra/palm resort..
map attached
91514444.jpg
 

pokyaz

Active Member
Messages
2,216
Joined
Jul 6, 2007
Messages
2,216
Reaction score
2
Points
25
ada tempat kosong lagi tak? yang lps aku amik satu booth kali ni tak der oper pon..leh bagi sapa yang patut di hubungi..penganjur..

salam Chu: tempat ksong ada lagi..
**** hubungi En Shaaban (0167606855)
atau en Halim (013 7301750)

untuk tempahan lot jualan
 

soulsix

Super Active Member
Messages
5,863
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,863
Reaction score
8
Points
65
jln ni belok kiri nak ke IOI tu ke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register