BTC USD 49,093.0 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

DIGI : Flexi E-Load Kemungkinan Akan Down

Fx_L

Super Active Member
Messages
8,145
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
Berita terkini dari Digi.
Di jangka Digi Flexi E-load bakal down selama tiga hari berikutan tibanya perayaan hari krismas dan penyelenggaraan 3g di beberapa tempat di Malaysia.

Ini hanya jangkaan, kebenarannya masih belum di sahkan lagi.

apa-apa pun nanti aq update kalau ada berita terkini..

ni yg wat aq bengang lg pas ni~X(~X(~X( down down down
 
Last edited:
Sponsored Post

ZM90

Fun Poster
Messages
568
Joined
Apr 29, 2009
Messages
568
Reaction score
38
Points
20
sabar bro...jgn tension3....ari sabtu,bz lah tu...macam jem dkt highway gak,sesak tu...
 

shany

Active Member
Messages
1,750
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,750
Reaction score
5
Points
25
aduhh.. nk giler. ~X(~X(

nape digi asyik down jer..
x petang, mlm..
klu x mlm, petang plak.. ishhh.. ~X(~X(~X(
 

Fx_L

Super Active Member
Messages
8,145
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
aduhh.. nk giler. ~X(~X(

nape digi asyik down jer..
x petang, mlm..
klu x mlm, petang plak.. ishhh.. ~X(~X(~X(

a'aa..
kalau gara2 nak buat 3g menyebabkan down selalu..
baik cancel je 3g tu..tol x shany? :D:D
 

Fx_L

Super Active Member
Messages
8,145
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
digi nk down lagi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register