dia syg aku lagi ker???pompuan tlg yer lau ley..

CG Sponsors




WonderPets

Junior Member
Joined
Apr 1, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
aku nk tanye nie..

awek aku nie..5-6 ari lpas dia ckp dia da x ley timer aku..n tiap kali aku msg dia..msti dia balas kasar2..aku abaikan jer laa msg2 kasar dia tu..pasal aku pk dia ngh marah..tp aku balas kat dia..aku ttap time dia n syg dia walau ape2 pun..

n aku ade g tau..lau dia malu nk msg ckp dia syg aku.aku ckp, msg aku gne perkataan yg besa kami msg jer laaa...

pas2..tbe2 dia ilang dlm 2-3 ari..x msg2 aku..n mlm smlm, tbe2 dia msg aku kul 1.06pg...ngn perkataan yg besa kami gne..tp aku tgh tdo...:">

pas2 kul 1.26pg..dia msg ag yg same...aku x sdar gak..2 minit pas2, dia kol..aku terjaga..tgk dia kol..aku jwb..dia letak..aku kol dia balik..dia x jawab..aku msg dia..tnye nape..dia ckp dia nk mtak maaf..dia ase serba salah msg kasar2 ngn aku..n dia ckp dia x ptt buat aku cm2..aku g tau dia..aku paham keadaan dia..aku x kisah pun..malah aku ttp mntak maap pada dia..ckp aku yg slh sbnrnyer..

mslh dia..:-? skg nie..aku msg dia siang ari..dia x bls..mlm jer msg...mlm lak tu..msg skit jer..

korg rase..dia syg ag aku ker x??or dia masih ag malu2 pasal dia jd cm2 bersikap kasar pada aku...:-?

lau ley, pompuan tlg jwbkan..pasal pompuan tau skit ati kaum dia..:D

aku syg dia sgt2............
 
Sponsored Post

thetu5

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,660
Reaction score
31
Points
30
dia dlm dilema tu..hati dah berbelah bagi.ade org lain tgh isi ruang hati dier...biarkan dia dulu.jgn push2..jgn call ngn msg wat smntra wktu..bagi dia rindu,nnt dia cariklah..kl dia syp jer lama2,dah blh stndby goodbye :D
 

WonderPets

Junior Member
Joined
Apr 1, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
dia dlm dilema tu..hati dah berbelah bagi.ade org lain tgh isi ruang hati dier...biarkan dia dulu.jgn push2..jgn call ngn msg wat smntra wktu..bagi dia rindu,nnt dia cariklah..kl dia syp jer lama2,dah blh stndby goodbye :D
:((

mslh dia..aku yg xley lau x msg dia..kol mmg dia x jwb ler...

yg isi ruang ati dia tu..buat aku suspen laa nie...:(:)((
 

BlackCarnival

Active Member
Joined
Sep 16, 2009
Messages
1,916
Reaction score
3
Points
25
dia dlm dilema tu..hati dah berbelah bagi.ade org lain tgh isi ruang hati dier...biarkan dia dulu.jgn push2..jgn call ngn msg wat smntra wktu..bagi dia rindu,nnt dia cariklah..kl dia syp jer lama2,dah blh stndby goodbye :D
Ntah le geng..aku pn rs setuju je dgn thetu5 tu..kdg2 bila pmpuan jmpe ssorg yg lg baik dr yg dia ada skrg, mmg akan jd dilema cmtuh..hmm..aku sokong idea dia..ko wat2 ignore dl..if btol dai syg ko, dia akan ingat ko mcm ko ingat kt dia. Tp if dia pn ignore ko jugak..paham2 dh le..
 

mojotudam

Active Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
1,160
Reaction score
0
Points
20
ko carik je awek lain buat spare. setel problem
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
care yg senang : ko x yah contact die sgt... ko juz wish selamat pagi ke ape ke... kasi die rindu sikit...

kdg2 pompuan ni ade prob x nak cte... kdg2 dorg perlu bertenang...


ntah ar, nak komen byk, aku pon x sure... sebab aku ni jenis kalo da marah bertekak marah2 laki, mmg x contact da :D
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
klu mampu cari prospect lain:">
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
aku nk tanye nie..

awek aku nie..5-6 ari lpas dia ckp dia da x ley timer aku..n tiap kali aku msg dia..msti dia balas kasar2..aku abaikan jer laa msg2 kasar dia tu..pasal aku pk dia ngh marah..tp aku balas kat dia..aku ttap time dia n syg dia walau ape2 pun..

n aku ade g tau..lau dia malu nk msg ckp dia syg aku.aku ckp, msg aku gne perkataan yg besa kami msg jer laaa...

pas2..tbe2 dia ilang dlm 2-3 ari..x msg2 aku..n mlm smlm, tbe2 dia msg aku kul 1.06pg...ngn perkataan yg besa kami gne..tp aku tgh tdo...:">

pas2 kul 1.26pg..dia msg ag yg same...aku x sdar gak..2 minit pas2, dia kol..aku terjaga..tgk dia kol..aku jwb..dia letak..aku kol dia balik..dia x jawab..aku msg dia..tnye nape..dia ckp dia nk mtak maaf..dia ase serba salah msg kasar2 ngn aku..n dia ckp dia x ptt buat aku cm2..aku g tau dia..aku paham keadaan dia..aku x kisah pun..malah aku ttp mntak maap pada dia..ckp aku yg slh sbnrnyer..

mslh dia..:-? skg nie..aku msg dia siang ari..dia x bls..mlm jer msg...mlm lak tu..msg skit jer..

korg rase..dia syg ag aku ker x??or dia masih ag malu2 pasal dia jd cm2 bersikap kasar pada aku...:-?

lau ley, pompuan tlg jwbkan..pasal pompuan tau skit ati kaum dia..:D

aku syg dia sgt2............
just let her go......
masa tu ko tau dia masih sayang ko ke x.....jgn kontek dia dah....
kalu dia xkontek ko...paham2 la...
 

chedin

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,166
Reaction score
9
Points
25
aku nk tanye nie..

awek aku nie..5-6 ari lpas dia ckp dia da x ley timer aku..n tiap kali aku msg dia..msti dia balas kasar2..aku abaikan jer laa msg2 kasar dia tu..pasal aku pk dia ngh marah..tp aku balas kat dia..aku ttap time dia n syg dia walau ape2 pun..

n aku ade g tau..lau dia malu nk msg ckp dia syg aku.aku ckp, msg aku gne perkataan yg besa kami msg jer laaa...

pas2..tbe2 dia ilang dlm 2-3 ari..x msg2 aku..n mlm smlm, tbe2 dia msg aku kul 1.06pg...ngn perkataan yg besa kami gne..tp aku tgh tdo...:">

pas2 kul 1.26pg..dia msg ag yg same...aku x sdar gak..2 minit pas2, dia kol..aku terjaga..tgk dia kol..aku jwb..dia letak..aku kol dia balik..dia x jawab..aku msg dia..tnye nape..dia ckp dia nk mtak maaf..dia ase serba salah msg kasar2 ngn aku..n dia ckp dia x ptt buat aku cm2..aku g tau dia..aku paham keadaan dia..aku x kisah pun..malah aku ttp mntak maap pada dia..ckp aku yg slh sbnrnyer..

mslh dia..:-? skg nie..aku msg dia siang ari..dia x bls..mlm jer msg...mlm lak tu..msg skit jer..

korg rase..dia syg ag aku ker x??or dia masih ag malu2 pasal dia jd cm2 bersikap kasar pada aku...:-?

lau ley, pompuan tlg jwbkan..pasal pompuan tau skit ati kaum dia..:D

aku syg dia sgt2............
aku nk komen gak...

pompuan nih ada ego ckit...marah2 syg tuh ada peluang lg....jgn cepat putus asa....pujuk dia cepat rendahkan ego awak ckit...pujuk dia elok2...bg bunga ke cokelat ker...apalah yg dia suka....lama2 dia sejuk la balik....hubungan ada pasang surutnya...klu kau syg dia buatla apa aku ckp...klu tak jd gak kau lak ego dgn dia..jgn layan dia tgk camner
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
awek ko mesj malam jek ke?
siang x mesej? mesej pun mara2??

awek ko ade skandal and curang lain le tu sebijik cm membe aku :eek: :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register