Info Di sebalik kilang PPE

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,294
Reaction score
21,165
Points
1,671
habisla top glove. tu la reporter luar laju je merepot

reality keje kilang. dipulun ko habis2. ko xtahan benti org lain ramai lg nak keje
 
Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,318
Reaction score
1,545
Points
201
habisla top glove. tu la reporter luar laju je merepot

reality keje kilang. dipulun ko habis2. ko xtahan benti org lain ramai lg nak keje
local tak nak keje.. amik foregner.. kerajaan suruh pioritikan local.... iklan kan jawatan pastu kasi alasan local tak nak kerja bagus tol biznes kapir mcm ni
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,729
Reaction score
597
Points
81
local tak nak keje.. amik foregner.. kerajaan suruh pioritikan local.... iklan kan jawatan pastu kasi alasan local tak nak kerja bagus tol biznes kapir mcm ni
mmg la local xnak keje... dah kalau company perah tenaga manusia mcm robot, gaji ciput.. mana mau si......foreigner yg keje kt kilang pn trpaksa dan ada yg ditipu...
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,261
Reaction score
167
Points
83
Dah untung billion pun masih nak kerah orang macam ni... Bagi la tempat selesa sikit... Bodo bangang... Gaji ceo nak bagi sampai 30k...boleh gaji 30orang pekerja bawahan..
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,729
Reaction score
597
Points
81
Dah untung billion pun masih nak kerah orang macam ni... Bagi la tempat selesa sikit... Bodo bangang... Gaji ceo nak bagi sampai 30k...boleh gaji 30orang pekerja bawahan..
modern slavery tuan....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register