Info Di sebalik kilang PPE

CG Sponsors




mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,806
Reaction score
676
Points
171
tak pelik kalau kena mcm tu.. rakyat pun kena kurung juga sekarang.. zaman diktator bermula...
 
Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,318
Reaction score
1,545
Points
201
sawit da kene ban... lepas ni glove pastu myk... niceeeeeeeeeeeeeee
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,452
Reaction score
2,535
Points
201
Company besar gitu la selalunya bila melibatkan kilang
Untung berbilion pn nak jimatkan kos lagi
bukan company besar je...company tak berapa besar pun ambik kesempatan sekarang.....cut cost....potong gaji...takde kenaikkan gaji....semuanya alasan Covid19
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
291,074
Reaction score
12,214
Points
2,376
bukan company besar je...company tak berapa besar pun ambik kesempatan sekarang.....cut cost....potong gaji...takde kenaikkan gaji....semuanya alasan Covid19
Amik kesempatan atas kesempitan orang ramai yang terdesak untuk cari kerja
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,806
Reaction score
676
Points
171
hancur ekonomi kalau diberi kpd pn dan ph.. tunggu bn semula lah... utk baiki kerosakkan yg amat menjejaskan rakyat marhain
 

abah5851

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,579
Reaction score
164
Points
43
tapi kalau kilang jepun masih ade etika lagi...tu pun kalau top management di Malaysia masih lagi japanese...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register