BTC USD 38,352.1 Gold USD 1,802.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Di mana Kedai Service Aircond Keta TERBAIK di JOHOR BAHRU ???

Sponsored Post

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Aircond keta Gen-2 aku leaking lagi utk kali ke-2..

mmg Haram Jad_H betui laaa....
 

okada_kodo

Active Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,464
Reaction score
6
Points
25
Aircond keta Gen-2 aku leaking lagi utk kali ke-2..

mmg Haram Jad_H betui laaa....

sabar bro..
belakang holiday plaza ade satu kedai specialist compressor air-cond..
bole try kt situ.. :)cgrock
 

okada_kodo

Active Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,464
Reaction score
6
Points
25
Bro dah prnah pegi ker??

Tu mesti kedai Cina kan..

ha'a kedai cina. hehe..
klu ade lubang bengkel specialist aircond melayu, kwn da anta ke situ.. ni pusing2 xjmpe la..
 

dragonlord

Fun Poster
Joined
Apr 17, 2008
Messages
809
Reaction score
5
Points
15
Satu lagi kedai kat Kota Tinggi Melayu berhampiran dengan Joran Bagus. Situ pun kedai Melayu. Abg Zul namanya. Dia punya servis pun ok.
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,901
Reaction score
332
Points
141
takde ke kedai ekon melayu kt jb ni? aku pun nk servis jgk ni...

dh mcm kurang sejuk...
 

cikoi

Active Member
Joined
Mar 6, 2010
Messages
2,361
Reaction score
46
Points
30
Satu lagi kedai kat Kota Tinggi Melayu berhampiran dengan Joran Bagus. Situ pun kedai Melayu. Abg Zul namanya. Dia punya servis pun ok.

kedai tuh bagus..murah dan tak tipu customer..aku pernah kena tipu ngan cina.tukar filter aircond aku yg ori kepada yg kertas..charge RM 100..aku pegi kedai nih sebab aircond dah tak sejuk dah baru tau filter ori persona takyah tukar..sebab ori punya boleh cuci..so tukar balik yg boleh cuci punya baru rm35
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
Satu lagi kedai kat Kota Tinggi Melayu berhampiran dengan Joran Bagus. Situ pun kedai Melayu. Abg Zul namanya. Dia punya servis pun ok.

kedai ni ke bro? AZ Auto Cool & Accessories
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
kedai tuh bagus..murah dan tak tipu customer..aku pernah kena tipu ngan cina.tukar filter aircond aku yg ori kepada yg kertas..charge RM 100..aku pegi kedai nih sebab aircond dah tak sejuk dah baru tau filter ori persona takyah tukar..sebab ori punya boleh cuci..so tukar balik yg boleh cuci punya baru rm35

aku punya aircond pun dh wat hal ni... ni nk g try wat kat bro ckp ni. kat sini ke tempat dia?

http://usahawanmelayumuda.blogspot.com/

DSC00475.JPG
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register