Di mana cari Portable Mini Studio kit?

CG Sponsors




Orkidhutan

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
223
Reaction score
24
Points
15
Salam semua,

Saya nak tanya, ada tak sesiapa di sini yang tahu di mana nak dapatkan portable mini studio kit untuk tangkap gambar produk.

Contohnya..(lebih kepada penjualan produk secara online). Kalau ada mini studio ni..letak je produk kat situ.. tangkap gambar dan boleh masukkan teruskan dalam website/blog tanpa perlu diedit terlebih dahulu sebab lighting dan background dia akan membuatkan gambar nampak menarik.

Sekarang ni kena edit gambar dalam photoshop dulu nak buang background dia..so proses jadi lambat..banyak masa terbuang untuk edit gambar supaya nampak cantik.

Mini studio kit ni didatangkan terus dengan photo light box, 2 lampu untuk kiri dan kanan, background dan camera stand.

Jika ada kwn2 yang tahu di mana nak dapatkan barang ni, sila beritahu di sini atau pm saya yer..

T.Kasih.
 
Sponsored Post

razzo

Active Member
Joined
Apr 17, 2011
Messages
2,114
Reaction score
3
Points
25
dkt lelong ada benda ni..
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,457
Reaction score
266
Points
141
Tak pernah tau pon benda ne wujud..ok2..aku tumpang tengok klu ada gambir.
 

WDots

Banned
Joined
Dec 5, 2012
Messages
810
Reaction score
16
Points
15
kat kedai gambar memang ada... nama dia apa tah.. Standbox or like that la...dulu nak beli..tapi aku beli yg studio besar trus..lagi pun box dia tu boleh buat sendiri je...yg penting lampu je yang nak kene ada..
 

WDots

Banned
Joined
Dec 5, 2012
Messages
810
Reaction score
16
Points
15
Yg bulat tak sesuai... beli yg petak.. ada yg petak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register