Detox foot fetch pon kelentong jugak???

CG Sponsors




kasturi

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,525
Reaction score
3,276
Points
196
DETOX FOOT FETCH PUN KLETONG JUGAK???


Detox Foor Fetch yang diletakan di atas air suam....


Lihatlah kesannya selepas 5 minit




aku tukang tepek jerni...xtahu betul ke x... :-?
kalu dah ada tlg delete thread ni...
 
Sponsored Post

myaura

Active Member
Joined
Nov 28, 2006
Messages
1,017
Reaction score
0
Points
20
harap touke2 detox kat CG ni dpt berikan komen.
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Report pada FTC tu ada sebut nama produk dia, Kinoki Foot Pads.
 

moxmeng

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2010
Messages
2,976
Reaction score
8
Points
25
huyyooo
br je nk bli ni
da musykil da ni
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
camni la korang try pakai, ada perbezaan tak?? kalau ada maknanya betul la..
Your money ,choose well....takde orang paksa.,..tq
 

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
uik...ye ke...kat kg aku de org jual yang org kite nye produk..ade ke kate yang ori china ni xhalal..hangin 1 badan aku ngn mokcik tu...nak lariskan die nye produk jgn jatuhkan produk org lain kan..

tp ni produk mane eh?
 

nwa

Active Member
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
aku penah pakai dulu....hasil?haremmmmmmm
yg dh jual juta2 tu insafla woiiii...eksperimen yg aidid buat tu mmg btl
 
Sponsored Post
Top
Log in Register