Detail yg korang belanja hari ini

CG Sponsors




rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
aku ada baca2 ttg OD nie.. so dia citer kene disiplin, list down sumer yg kita belanja. aku tak pernah buat sebelum nie.. so nak tahu gak apa yg kita belanja seharian hingga duit gaji cam tak cukup ajer?
meh ler kongsi:D
 
Sponsored Post

rissa

Super Active Member
Joined
May 5, 2007
Messages
7,123
Reaction score
54
Points
75
kena simpan ledger... if nak list kat sini n update hari2 mmg x terkira la :))

:p:p:p
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
kena simpan ledger... if nak list kat sini n update hari2 mmg x terkira la :))

:p:p:p
takpelar. listkan jer wat sample..
ok saya nyer..
dari pagi..sampai sekarang lum belanja lagi,
makan nasi minnie masak + isap rokok sebatang jer.. ekeke..:D
 

sukini

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,970
Reaction score
0
Points
20
popia = RM 1

air kelapa = RM 1

total aku blanje stakat kul 2.15 ni RM 2

:D
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
arini minyak kete 50 hengget je.... mkn semlm dah beli roti...tgh hari tk makan agi.... setakat pukul 2.15

total : RM50 :D
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,882
Reaction score
8,266
Points
716
Touch N Go kira dlm kategori berbelanja jugak dak...?? :D

**pasai pagi taksat ceq ada lalu tol :">
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
arini minyak kete 50 hengget je.... mkn semlm dah beli roti...tgh hari tk makan agi.... setakat pukul 2.15

total : RM50 :D
tq..tu kira jugak.. tapi keter dah makan.. orgnyer dah makan ker?:D
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
Touch N Go kira dlm kategori berbelanja jugak dak...?? :D

**pasai pagi taksat ceq ada lalu tol :">
masuk jugak tu.. tol..
dlm OD nie dia nak betul2 detaill..so tgh mencari2 idea nie..apa yg sebenarnnyer kita brbelanja..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register