Destinasi luar negara yang anda kunjungi.

CG Sponsors




adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum,

Pengalaman berada di negara org memang sukar dilupakan, jadi kita kongsi sama2 destinasi luar negara yang pernah dilawati atau diduduki. Attach gambar lagi best..contoh naik lembu liar kat Spain ke atau main salji kat swizerlang ke..dll..

P/S: Jom holiday...
 
Sponsored Post

coklatnano

Active Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
1,273
Reaction score
0
Points
20
Meh sy share dulu ...

phuket,bangkok,bandung,jakarta,batam,dubai,egypt,mekah,madinah,jeddah,london,n tmpt2 skitar england,scotland,paris,spain,gibraltar,singapore...mane lg ek? tu je kot so far..


Orang lain lak sambung..:D:D:)cgrock:)cgrock

Meh share same2 mane korang dah pergi..leh citer mane2 tmpt best kt sane...:D:D


Tuan tanah x nak share gak ke mane dh pergi??hehe
 
Last edited:

steven_jb2003

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
2,662
Reaction score
5
Points
25
Meh sy share dulu ...

phuket,bangkok,bandung,jakarta,batam,dubai,egypt,mekah,madinah,jeddah,london,n tmpt2 skitar england,scotland,paris,spain,gibraltar,singapore...mane lg ek? tu je kot so far..


Orang lain lak sambung..:D:D:)cgrock:)cgrock

Meh share same2 mane korang dah pergi..leh citer mane2 tmpt best kt sane...:D:D


Tuan tanah x nak share gak ke mane dh pergi??hehe
ermmmmm aku nak g ulu yam setahun sekali pun payah...... good 4 u la rezki limpah ruah tuk tgk tmpt org....
 

Nars

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,827
Reaction score
5
Points
25
Indonesia, egypt, thailand, singapore heh bleh laa ek kira aci laaa kan.. :p sebelah jek ngan jb..

sesapo nak plan backpack ajak laaa...kalau aku ade duit and masa kompom join :)
 

sekam padi

Super Active Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
8,899
Reaction score
252
Points
91
aku penah sampai San Francisco 10 tahun sudah.....:D
 

ladyboss

Active Member
Joined
Nov 28, 2006
Messages
2,078
Reaction score
2
Points
25
pergi negara org kerana vacation atau kerana [email protected]bekerja lain pengalamannya. Kalau nak betul2 tahu baik buruk, baik duk sana belajar atau bekerja. Kalau setakat vacation, mostly nampak yang indah je.

Tapi jauh berjalan memang luas pandangan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register