Despatch Service- ada tak sambutan

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Semalam sembang2 ngan kawan aku terkeluar tentang buka perkhidmatan despatch nie. Agak2 ada tak sambutan. :D
 
Sponsored Post

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
hehe
aku rs ade bro...tp untuk orng mempercayai despatch nih korunk kner wat company...klu tak susah depa nak caya....xpayah buat sdn. bhd...buat base jer ok...

permintaan mmg ade terutama nyer company2 kecil...
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
kena amik lesen tak ?

takut gak klu ada customer pedajal kita despatch dadah ke , peluru ke

kan kes naya klu kena tahan polis
 

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
kena amik lesen tak ?

takut gak klu ada customer pedajal kita despatch dadah ke , peluru ke

kan kes naya klu kena tahan polis
hati2 ni..memang boleh je terjadi..rupanya kita send dadah
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
hati2 ni..memang boleh je terjadi..rupanya kita send dadah
klu tak pikir benda camni mmg dah aku ngan mmbr bkk companny despatch ni.

last2 idea tenggelam camtu aje
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
klu tak pikir benda camni mmg dah aku ngan mmbr bkk companny despatch ni.

Last2 idea tenggelam camtu aje
bagi dato'datin,tuan,puan,encik,cik yang punya syarikat tapi takder dispacth untuk buat kerja 2 dispatch..kami menawarkan perkhidmatan dispatch bagi kawasan lembah kelang dengan harga yang menarik..untuk keterangan lanjut hubungi kami di :

Karisma erat services
suite 20-2,jln wangsa setia 3,
wangsa melawati, 53300 kl.
No tel : 03- 4143 9819
no fax : 03- 4143 0319
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
bagi dato'datin,tuan,puan,encik,cik yang punya syarikat tapi takder dispacth untuk buat kerja 2 dispatch..kami menawarkan perkhidmatan dispatch bagi kawasan lembah kelang dengan harga yang menarik..untuk keterangan lanjut hubungi kami di :

Karisma erat services
suite 20-2,jln wangsa setia 3,
wangsa melawati, 53300 kl.
No tel : 03- 4143 9819
no fax : 03- 4143 0319
iklan ni tp takpe blh share kat sini ....

ok ke wat servis ni ?
 

PainKiller

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2008
Messages
7,913
Reaction score
41
Points
70
ramai despatch part time..aku rasa ada kat luar sana:D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
bagi dato'datin,tuan,puan,encik,cik yang punya syarikat tapi takder dispacth untuk buat kerja 2 dispatch..kami menawarkan perkhidmatan dispatch bagi kawasan lembah kelang dengan harga yang menarik..untuk keterangan lanjut hubungi kami di :

Karisma erat services
suite 20-2,jln wangsa setia 3,
wangsa melawati, 53300 kl.
No tel : 03- 4143 9819
no fax : 03- 4143 0319
sekali keluar iklan daaaaaaaa :)):)):)):)):))
 

mybob

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2007
Messages
661
Reaction score
23
Points
15
boleh aku ikat kontrak despatch aku punya nasi kukus hehehehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register