desktop wallpaper apa korang pakai sekarang??

CG Sponsors




Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,851
Reaction score
148
Points
83
mkn memory tinggi tak kalo setting cun2 nih?
pernah guna objectdock,windowsblind...tapi sejak kejadian haritu, aku hanyalah menggunakan windows biasa aje, cuma meletakkan wallpaper yg cun melecun je...
mmg makan memory sebenarnye, klu ko guna default XP pun da makan memory lai le klu ko guna objectdock ke ape ke hehe sbb tu aku guna classic jek then wallpaper hitam muahaha...dulu da merase desktop lelame cukup la hehe skang da x kesah
 

morizna

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2007
Messages
162
Reaction score
0
Points
10
Ni desktop anak gua...
Dia nak join forum umur tak lepas... tuan rumah jangan marah:D

 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
cun2 la korang punya wallpaper..aku ni buta it...huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register