BTC USD 37,718.6 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Designer Baju

pacificstorm

Fun Poster
Messages
324
Joined
Aug 26, 2007
Messages
324
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum WCers,

aku tau ramai designer kat wangcyber, bukan malas nak mecari, cuma aku nak close deal yang terbaik untuk designer dan untuk pihak aku.

Boleh reply kat thread harga yang korang tawarkan atau PM aku. Ada 2 bentuk design yang pihak aku cuba dapatkan.

contoh design:

design 1:

m_d3cbb033c84842a3a574336548589b6d.jpg


design 2:

l_91d0c65640143b11d9e6e4e88195c612.jpg


Pihak aku bercadang untuk award seorang designer dengan bulk order kalau harga berpatutan. Thanks!
 
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
gem
Messages
19,329
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
Assalamualaikum WCers,

aku tau ramai designer kat wangcyber, bukan malas nak mecari, cuma aku nak close deal yang terbaik untuk designer dan untuk pihak aku.

Boleh reply kat thread harga yang korang tawarkan atau PM aku. Ada 2 bentuk design yang pihak aku cuba dapatkan.

contoh design:

design 1:

m_d3cbb033c84842a3a574336548589b6d.jpg


design 2:

l_91d0c65640143b11d9e6e4e88195c612.jpg


Pihak aku bercadang untuk award seorang designer dengan bulk order kalau harga berpatutan. Thanks!

upppppppppppppp..... :)cgrock

upper cer? dah jumpa belum bro? :)
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
azmi tshirt boleh buat kot...pandai2 ler carik kat tread...
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
tu dah ada....
 

tms

Fun Poster
Messages
232
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
salam pak su .. dah dapat ker blom?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register