BTC USD 63,624.8 Gold USD 1,770.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Design kad kahwin aq(komen sikit)

pijan08

Fun Poster
Joined
Aug 8, 2010
Messages
612
Reaction score
37
Points
20
Ni aq baru buat kad kahwin.....baru kali pertama...aq nak mintak komen korang semua....baru 2hari belajor pastu buat lalu...x tahu menjadi x??...:afro:

contoh 1

contoh2.jpg


contoh2z.jpg


contoh 2

contoh1.jpg


contoh1z.jpg



kalo aq buat model baru,aq akan update kat sini mintak komen korang semua sesuai x??:cool:
 
Sponsored Post

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
kalo ada nama Allah, kad nie kener bakar dulu sblm buang.. leh make sure ke sumer tetamu2 tak buang kad nie merata2?
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
dah macam sloar pg pantai plak guna patern tuh bro

pkai yg macam org slalu pkai tuh,macam ukiran mlayu,organic
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
27,576
Reaction score
162
Points
128
yang no satu tu, terlalu playfull la. unless TT nak buat konsep santai di pantai.
konsep majlis TT apa?

but., ithink if buat simple and classic, mesti nice
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
261
Points
81
cuba buat design cam tiket kapal terbang, atau tiket konsert
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register