Deposit Paling Tinggi Dan Withdraw Paling Tinggi

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17912
USD / JPY
105.502
GBP / USD
1.29718
USD / CHF
0.90849
USD / CAD
1.31805
EUR / JPY
124.400
AUD / USD
0.70445

CG Sponsors




wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
Assalamualaikum..

Tujuan aku bukak thread ni nak tahu sejauh mane pemorex2 yang ader dalam CG ni seriuse dengan forex..dulu aku deposit paling tinggi 250usd ni pun 2 3 kali duk termenung, banyak tu beb bagi aku..pastu terus mc tak sempat nak withdraw adess..

so saper yang pernah deposit paling tinggi n pernah withdraw paling tinggi leh la share sini n ngan sape bro2 semua depo n witdraw..sekian.
 
Sponsored Post

jedi_master

Fun Poster
Joined
May 12, 2009
Messages
808
Reaction score
6
Points
15
depo 500 usd,withdraw 300 lebih usd,err paham2 la kan ape jadik haha
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
DEPO USD1K...
wd usd3k..

pastu 4k hasil forex mc...:(

skang?depo usd10 jek..:))
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,519
Reaction score
97
Points
80
depo 4k wdraw 700 sbulan jerk
 

yb aby

Banned
Joined
Jun 22, 2008
Messages
211
Reaction score
3
Points
15
dulu depo rm18500 dpt wdraw rm30,000+ lepas tu 2008 gawat 5k pun mc,
2009 depo 20k usd belum dpt modal blk accnt tgh floating
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
last depo 1k.......xpenah wtdrw lg...

harap2 bertahan la..:(:)(:)((
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
last depo 1k.......xpenah wtdrw lg...

harap2 bertahan la..:(:)(:)((
ni otai ni...depo skali jek usd1k...xpenah mc..aku jugak yg dok ngadap dia ni tiap mgu...depo usd10 kot :(:)(:)((
 

loqueila

Active+ Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
3,630
Reaction score
139
Points
33
ni otai ni...depo skali jek usd1k...xpenah mc..aku jugak yg dok ngadap dia ni tiap mgu...depo usd10 kot :(:)(:)((
depo? suma member2 yg sponser(kalau x percaya tanya beberapa org otai kat CG ni), & sebahagian depo hasil dari komisyen.. MC dapat rebet pun dapat :(:)(:)(( withraw? paling tinggi usd10, kalau x percaya tanya NEMO:((
 
Last edited:

loqueila

Active+ Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
3,630
Reaction score
139
Points
33
depo? suma member2 yg sponser(kalau x percaya tanya beberapa org otai kat CG ni), & sebahagian depo hasil dari komisyen.. MC dapat rebet pun dapat :(:)(:)(( withraw? paling tinggi usd10, kalau x percaya tanya NEMO:((
Tiap2 minggu aku MC, tapi kalau ditanya mana dpt modal.. jawapan dia dari MC tu lah:D
 

buttercup

Banned
Joined
Sep 21, 2007
Messages
794
Reaction score
32
Points
20
monthly try keluarkan USD 350 aje.....
so kita akan dapat maintain keluarkan RM 1 ribu.....
(termasuk kos withdraw dan kos bank Malaysia terima duit)

setiap 20 hari dapat RM 1 ribu ++ ....ini apa yang diajar Sifu Teknik Keris untuk yang target kecik2.....belum lagi yang main Teknik Yen kau sendiri pikirla...... tapi kita kena make sure target harian tercapai ok....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register