Dengarnya...: Akhirnya Rosnah mengaku kahwin

CG Sponsors




rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
CIK Normah kadang-kadang hairanlah kenapa artis kat Malaysia yang suka kahwin senyap-senyap tapi tak nak mengaku. Kenapa susah sangat ke nak mengiyakan sesuatu perkara yang sudah terang lagi bersuluh? Yang Cik Normah nak cakap ni mengenai pelakon dan pelawak, Rosnah Mat Aris. Kesian kat kawan-kawan Cik Normah yang diarah untuk mendapatkan kenyataan Rosnah, 53, berhubung perkahwinannya dengan seorang lelaki muda berusia 27 tahun bernama Tajul Effendie, yang mesra dipanggil Blue.

Biarpun sudah mendapat pengakuan dan pengesahan Pendaftar Perkahwinan, Perceraian dan Rujuk Orang Islam Daerah Gombak Timur, Rosnah masih menafikan perkara yang sebenar hinggakan telefon bimbit teman Cik Normah pun tak diangkat. Takut gamaknya!

Tup-tup sebuah akhbar tabloid melaporkan kenyataan Rosnah yang akhirnya mengaku dan akur bahawa dia sudah bernikah. Haa... baru nak mengakukan? Gitulah! Ceritanya, Rosnah dan Blue bernikah pada 13 November lalu di Masjid Al Khairiah Taman Sri Gombak.

Sebelum itu, pada 30 Oktober lalu, anak keempat Rosnah turut bernikah di masjid yang sama. Patutlah Rosnah cuba nak cover line dengan kawan Cik Normah, tak mengaku diri sendiri yang kahwin dan menjadikan alasan anak berkahwin sebagai galang ganti.

Menurut artikel di dalam tabloid itu, Rosnah terpaksa menipu kerana sebab tertentu yang terlalu peribadi untuk dikongsi dan hanya mereka saja yang tahu. Entahlah Cik Normah pun tak faham, mungkin Cik Normah tak berada kat tempat Rosnah kot. Tak apalah Rosnah, janji bahagia.

sumber : Berita Harian....
:)cgrock
 
Sponsored Post

tok_jogho

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
apa yg nak disorokkan kalau dah buat benda baik...
 

dragger

Super Active Member
Joined
Aug 29, 2008
Messages
8,548
Reaction score
35
Points
70
wahh..best la makcik nih dpt suami muda. semoga diberi petunjuk dan hidayah.
 

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
CIK Normah kadang-kadang hairanlah kenapa artis kat Malaysia yang suka kahwin senyap-senyap tapi tak nak mengaku. Kenapa susah sangat ke nak mengiyakan sesuatu perkara yang sudah terang lagi bersuluh? Yang Cik Normah nak cakap ni mengenai pelakon dan pelawak, Rosnah Mat Aris. Kesian kat kawan-kawan Cik Normah yang diarah untuk mendapatkan kenyataan Rosnah, 53, berhubung perkahwinannya dengan seorang lelaki muda berusia 27 tahun bernama Tajul Effendie, yang mesra dipanggil Blue.

sumber : Berita Harian....
:)cgrock

... pastinya bukan Blues, CG...ehh...:)):))
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
bertobat la rosnah...

gi haji dah berapa kali..

perangai tetap sama
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
ihihiihh kak ros ni dapek org mudo.....
sodap tu
 

hazel07

Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
1,088
Reaction score
11
Points
25
dia malu la tuh kawen ngan org muda..dulu terlajak mulut dlm rancangan sensasi..ke apa kat tv3 sampai kene gam...alih2 dia yg kawen ngan org muda......hahah.....
pengajaran...bercakap jgn pakai sedap jek...fikir dulu..dah kene diri sendiri tu yg maluuuuuuuuu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register