BTC USD 38,808.9 Gold USD 1,824.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell demi safety...Riding Knee & Elbow Guard/ protector untuk bikers kecik dan besar

Kulim

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2009
Messages
298
Reaction score
0
Points
10
Para penunggang motor kecik ke besar ke memang patut ada benda ni.mudah dipasang, ditanggal . Menyelamatkan badan drpd kecederaan yg lebih parah. tak kisahlah perjalanan dekat ke jauh. pergi balik kerja patut pakai benda ni.

jual harga murah..harga pasaran lebih dari RM100. jadi pilihan utama dan rebutan ramai

Barang...: Knees & Elbow Guard / protector .
Jenama...: AXO - memang ramai pakai yg ini berbanding FOX
set......: Complete set 2 elbows (R&L) & 2 Knees Guard (R&L)
Lokasi...: Shah alam for COD
Courier..: TBA
Harga
: RM80 1 set
: RM65 2 unit dan keatas.

photo0156.jpg

photo0157u.jpg

20101115105631.jpg

20101115105425.jpg

20101115105520.jpg


Ya Allah selamatkanlah perjalanan setiap bikers . Amin

ada banyak lagi barang.. boleh semak sini pula ya.
http://www.facebook.com/album.php?aid=24189&id=100001103709506
 
Last edited:
Sponsored Post

Kulim

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2009
Messages
298
Reaction score
0
Points
10
wah.. rumah berselerak skit ya
happy ride, safely reach to destination . amin
 

Kulim

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2009
Messages
298
Reaction score
0
Points
10
barang baik.. tak de yg berkenan ke.. ohh org2 kat sini bekereta ya
 

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
barang baik ni...tunggu aku pakai motor besau baru nak bergaya dengan benda2 alah ni...takat motor cabuk wat pegi balik beli roti canai, helmet pn nasib baik pakai...hahaha...

ape pun bump utk TT!
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,478
Reaction score
93
Points
80
BARANG NI UNTUK SAFETY,patut pegi balik kejer memang kena pakai..sapa tak pernah merasa jatuh motor tu memang pelekeh pakai benda ni..sampai ada yang pakai selipar naik motor, tapi sekali da kono baru la nak menyesal..aku sekang pegi balik kejer pakai suit ni ngan kasut boot, jatuh sakit oo..malang tak berbau..biar motor cabuk pun..anyway..bump untuk tt..
 

Kulim

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2009
Messages
298
Reaction score
0
Points
10
BARANG NI UNTUK SAFETY,patut pegi balik kejer memang kena pakai..sapa tak pernah merasa jatuh motor tu memang pelekeh pakai benda ni..sampai ada yang pakai selipar naik motor, tapi sekali da kono baru la nak menyesal..aku sekang pegi balik kejer pakai suit ni ngan kasut boot, jatuh sakit oo..malang tak berbau..biar motor cabuk pun..anyway..bump untuk tt..



motorist berhemah jua kenal benda ni.
mat rempit tak mau pakai
motorist biasa kata leceh

dah kena baru tau


items sold dah banyak.. skrang ni zaman dah berubah , abaikan orang perli..yg sakit bila jatuh bukan dia, tapi kita.
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
barang baik nie.....nice nice....cod kat kulim x leh kah?? ha ha
 

Kulim

Fun Poster
Joined
Jul 31, 2009
Messages
298
Reaction score
0
Points
10
stok dalam stor .. masih ada rupanya..sapa nak.
 

SeeZ

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2010
Messages
3,531
Reaction score
8
Points
25
barang baik ni.. tunggu zx6 or r6 kuar dlu bos...hehehe:D COD mana?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register