BTC USD 41,802.9 Gold USD 1,776.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Dell Vostro 1310 -Intel Core 2 Duo (Sold to Wak)

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
rege ni boleh nego lagik ker??

*kalo beli dapat apa lg ek?? selain leptop & beg dia.... ?
 
Sponsored Post

brickbob

Active Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
1,130
Reaction score
12
Points
25
rege ni boleh nego lagik ker??

*kalo beli dapat apa lg ek?? selain leptop & beg dia.... ?

Dapat Power adapter...:D

harga dah murah wak..kalau betul2 wak nak wak PM harga berapa nak?
nanti sya pikir2 kan..:D

@Putri - PM sya harga yang putri sudi..tgok lah kalu saya pun sudi..:D

btw ni bukan puteri mayang sari kan..:)
 

brickbob

Active Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
1,130
Reaction score
12
Points
25
Dah PM bro...

Boleh COD...mana2 area JB/Taman Daya/Pasir Gudang atau kawsan yang bro nak...:D
 

matt71

Fun Poster
Joined
Apr 19, 2010
Messages
307
Reaction score
0
Points
10
ok gak rega tu, tapi tengah delima pulak sebab ada offer baik kat pc expo.
bateri dia memang dah tak tahan eh?
apa2 hal nanti kawan sms je ok bro.

tq.
 

brickbob

Active Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
1,130
Reaction score
12
Points
25
ok gak rega tu, tapi tengah delima pulak sebab ada offer baik kat pc expo.
bateri dia memang dah tak tahan eh?
apa2 hal nanti kawan sms je ok bro.

tq.


Ok bro aku pun baru balik dari PC fair petang td...tp aku boleh cakap laptop aku ni masih cun melecun sbb memang jaga...habuk pun ko susah nak carik...:D
 

eddy999

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
2,904
Reaction score
3
Points
25
ada lg ke ni TT?
PM best price...
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
barang cantek nie
tp belom ada keperluan lagi..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register