BTC USD 39,883.5 Gold USD 1,827.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Dell laptop Inspiron 600M utk dijual.

alongmokhlis

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
Hi,

Saya nak jual laptop kawan saya Dell inspiron 600m. Specifikasi spt di bawah:-

Pentium M Centrino 1.5Ghz.
RAM 512 MB
60 GB HDD
DVD combo
Wifi enable
Battery 1 jam
Original Dell bag
Original XP license pack dan CD driver
Ori charger.

Berminat boleh call saya @ 017-2717128.
Gambar nanti saya letak kemudian
Terima kaseh.:D
 
Last edited:
Sponsored Post

eez99

Active Member
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,727
Reaction score
1
Points
25
rege die bp long???
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
rege berapa?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
Rm700???????
 

alongmokhlis

Active+ Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
3,919
Reaction score
1
Points
25
rege die bp long???

Hehe..sori tak perasan pulak aku. Member aku mintak RM1,000.00 tapi boleh nego sikit lagi..Yang mahalnya Windows XP Profesional pack masih tak bukak lagi. Rasanya rege kat luar pon dalam RM400.00. :D
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
Hehe..sori tak perasan pulak aku. Member aku mintak RM1,000.00 tapi boleh nego sikit lagi..Yang mahalnya Windows XP Profesional pack masih tak bukak lagi. Rasanya rege kat luar pon dalam RM400.00. :D

tak mo le ori xp tu, skrang semua jadi lanun je
 

putrialya

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
3,286
Reaction score
22
Points
25
Hehe..sori tak perasan pulak aku. Member aku mintak RM1,000.00 tapi boleh nego sikit lagi..Yang mahalnya Windows XP Profesional pack masih tak bukak lagi. Rasanya rege kat luar pon dalam RM400.00. :D

Windows XP Profesional pack tu kalau xnak harga 600 je la kan?:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register