Dell Discount Coupon Codes

CG Sponsors




En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
Kat mana nak dapatkan coupon untuk Malaysia.

Aku try search, mainly coupon hanya untuk US, Canada dan Europe.

Berbaloi jugak kalau dapat diskaun RM200 :D

Update Coupons
Spend RM2,500 and above RM150 Instant Cash Redemption F?6N132ZJJ1H0R
Spend RM3,500 and above RM250 Instant Cash Redemption HP5293SJ$71SLD

Cepat sebelum terlambat ;)
 
Last edited:
Sponsored Post

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Aku pernah jugak menggoogle google.. Ape yang aku jumpe ialah dell malaysia memang x der bagi coupon.. Dell US memang selalu ada.. jalan terakhir aku ialah subscribe newsletter diorang.. Mane tau ade offer kat aku ker.. :p

Tapi klu ade share2 ler yer..:)
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
aiseh hampa la aku

ingat nak sambar studio14 atau alienware :)
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
dell klau beli online dpt diskaun kan? ada ratus2 gak diskaun dia aku tgk
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
dell memang kene beli online. Yang kat midvalley ngan lyp tu purposely untuk display je

diskaun pun bergantung pada product, tapi kalau ada discount coupons memang kompem boleh dapat diskaun.

Tu yang aku tgh cari skang ni :)
 

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Nak kupon check dekat surat khabar THE STAR
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
aku rasa kat lyn ada yg jual ...lagi murah dari guna coupon.hha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register