Delete

CG Sponsors




ooz

Active+ Member
Joined
May 24, 2008
Messages
2,762
Reaction score
282
Points
41
Delete: No Longer Relevant.
 
Last edited:
Sponsored Post

qrst328

Banned
Joined
Jan 6, 2010
Messages
3
Reaction score
1
Points
8
inflatable Holiday inflatables

We carry the largest selection of holiday inflatables,outdoor holiday inflatables: halloween and christmas inflatables - easter, birthday and graduation blowups.inflatable holiday items.Christmas day,Halloween day,Thanksgiving day,Snowman,Santa claus are availabel according to the sizes/artwork you need.
 

Mlano Rock

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2009
Messages
441
Reaction score
2
Points
15
salam

la ni nak share unit trust lain dari lain..
nama mmg la tak gah, tp return hebat..

Objective

This Fund aims to achieve long term capital growth by investing primarily in small capitalisation stocks and stock-related securities issued by corporations in the Asia Pacific region (excluding Japan).

Suitable for investors who:

seek investment opportunities in the small cap securities in the Asian (excluding Japan) region;
wish to invest in an established foreign fund managed by a renowned fund manager; and
are willing to accept a higher risk in their investments to obtain potentially higher returns in the long term.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mukadimah kat atas tu biasa la, byk ayat sgt..

ok ambo citer ringkas dulu...

actually fund ni di uruskan oleh one of best manager yg menggunakan strategi yg unik.. dia target market/brand/co. yg berpotensi utk naik..
nnt aku update nama dia, dah lupa, tp asal batu pahat now singaporean..

sektor2 dia invest kan duit?
yg utama, IT, industrial products, consumer goods, consumer services, dan lain2..

negara mana yg d invest?
yg utama China, Taiwan, HK

kenapa china? semua org tau kan china ni mmg hub trading/manufacturer yg terbesar...

--------------------------------------------------------------

kita jump ke profit return...

kali ni aku nak target 1 year return ja utk clients aku..
penat gak nak tungu 3 thn, kita pon penat nak manage..

semua clients aku tarik masuk dlm fund ni..
clients yg muda2 la.. yg agresif..
sbb fund ni mmg hi risk n agresif..

sbb tu return dia last year 104%..
mmg logic return tu sbb kebanyakan big Co. dah recover hujung thn lepas...

so, thn ni... anda semua pasti ada dengan broker saham ckp thn ni market stable..yep, mmg d jangka kan stable thn ni..

so utk 2010 kita sasarkan 50% setahun....

sorry kalu ayat tak formal..kadang2 senang nak smpaikan info dgn cara mcm ni..

kalu nak cerita bab technical, mmg la kna face to face... kan?:D

actually ilmu dlm UT ni sgt luas... so sy pun masih belajar sambil mempraktikkan...

harap segala persoalan dari tuan2 boleh membantu sy dlm mencari point yg saya tercicir..

rujukan:

http://www.fundsupermart.com.my/main/fundinfo/viewFund.svdo?sedolnumber=MYOSKAGO

http://my.morningstar.com/ap/quicktake/overview.aspx?PerformanceId=0P0000AD65

regards:)cgrock
la ni bourse tengah merundum.. bagus untuk beli le ya. Yang dah beli camne pulak?

oh ya.. ut ni syariah compliance ke?
 

leeleojack

Freshie
Joined
Apr 12, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
i'm just invest a new fund which is China-India Dynamic fund....Hope got a good return.....
 

rojasjoseph

Freshie
Joined
Feb 21, 2011
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
21 years now since Marcos was out of power. 21! and we still blame him. Does anyone ever think that there were already four presidents who came into power after him and we still blame the dead fellow for our misfortunes.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register