(DELETE) IM SORRY-Tolong Guys Dengan Masalah ku Ini ??

CG Sponsors




tilambujang

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2008
Messages
670
Reaction score
23
Points
15
Pening baca gaya penulisan TT, mungkin tt teramat serabut sampai
gaya penulisan pun ikut serabut, tabahkan hati TT.anda muda lagi.
Banyak2 kan berdoa
 
Sponsored Post

nazrirazra

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2009
Messages
11,925
Reaction score
213
Points
128
TT. Buka buku baru, jalan jangan pusing belakang dah. TT Muka cun , kulit putih melepak... comei jer nampak, rasanya akan ada jodoh lagi (InsyaALLAH).

Benda yang lama dah pergi jangan dikenang,, kelak jiwa tak tenteram. nanti cari jodoh baru, check kiri kanan... cari yang baik dari sebelum ni. Jangan risau. Ada banyak.
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,714
Points
191
Fuhh..kalau freehair pandang dari tepi dah mcm artis liana samsudin tt ni..jomm lunch abg strom belanja..:D[-(8->:">

Bagus laa bertudung..yg dah lepas biar bebas tt..mulakan hidup baru..jgn ikut jln lama nanti hujungnya hampir sama..set time..cukup masa kena ada titik noktah..nak tak nak hidup kena teruskan juga..buat masa ni jgn push sgt bab jodoh tu..risau tersalah step..rileks..cool..err kalau boleh jgn laa nampak murah sangat..yerr..buang laa kata2 kat siggy tu..:)
 

nazrirazra

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2009
Messages
11,925
Reaction score
213
Points
128
Apasal aku rasa TT ni bukan seperti yang di gambar dan di ID wechat tuuu....

rasa cam orang lain saja nak jual citer nii.... ngan muka awek serta ID tuu.

cakap betoi2 TT. Ang jangan duk jual muka orang lain atau buat Fitnah atau nak burukkan orangg. tak baik arrr. Dosa ngan orang tu taw...
 

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,172
Reaction score
11
Points
30
ekceli stuju 101% dgn pendapat aulea tu.

1. jgn tempek gambar. kat cg ni banyak org yg cuba ambik kesempatan. kalau terjumpa jodoh kat cg, alhamdullilah. jodoh boleh datang ngan banyak cara.

2. stop cerita hal rumah tangga. yang belom kawen pun boleh gadoh smpai tak kawen. bnyk org ambik kesempatan nati (pusing cerita no 1)

3. bagi masa kat dri sndri. waktu bagi masa ni la kena let go, dan REDHA apa yang jadi. bila kita masih cerita/atau mengungkit cerita bekas suami, mak mertua dan sebagainya, nampak yg TT tak 'let go' lagi. kalau tak let go, macam mana nak mula hidup baru?

berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.
hati2 ngan orang sekeliling, yang mulanya nampak prihatin.

:)
 

in_butterfly

Active Member
Joined
Feb 20, 2011
Messages
1,551
Reaction score
14
Points
25
Baca separuh je.. tak sanggup nak hadapi penulisan macam ni..
peninggg
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,467
Reaction score
33
Points
70
pening aku bace...karangan budak darjah 4 lagi ok kot.
ape2 pun, lupekan la bekas suami tu.. cari lain je.
 

Cameo

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
3,094
Reaction score
81
Points
30
Siapa patut ku pilih, guys seyes bg cadangan ..ngah confius :

1) Bekas suami ;
- Walau pun dia selalu tak cover mulut, tapi dia baik tolong angkat barang......
Cuma yang aku amat terasa, dia hanya tanya pasal anak je, (tak tau nak sambung mcm ne tahan sebak- besela pempuan)
= Baki talak hanya tinggal 1 aje, so penah dua kali jatuh cerai.
.
Yep family byk membantu saya,
Membantu kewangan saya dan menampung bayar study saya..
Family saya juga minta saya bahagia, tidak pernah minta hantaran tinggi,
Dan dulu kami tak pernah buat majlis kawen, hanya saya menumpang kenduri syukur abg saya.
Semua dah jelas.. Motor bikers silih berganti dan custom di hungryghost choppergare jumlah makan 6.7.8k.. Tapi kenduri kawen hanya lauk dan bacaan doa dua2 pihak keluarga berapa la sgt,
Ikutkan saya suka shopping value market murah. Selai baju rm7 je, tak pernah beli baju selai rm200 dari ZARA pon, dari beli mahal so beli murah bahagi 3org.. Saya , ex husband dan baby

Tapi apa nak citer.. Dah ending story maa.
Tara bole cantum maa..
Dia penah hina saya, hukum jatuh Lian , tak boleh kawen selama lamanya. (Baru tau lian ni lagi berat dari talak 3)
kalau dah li'an, camana boleh rujuk balik?????
 

Cameo

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
3,094
Reaction score
81
Points
30
Apasal aku rasa TT ni bukan seperti yang di gambar dan di ID wechat tuuu....

rasa cam orang lain saja nak jual citer nii.... ngan muka awek serta ID tuu.

cakap betoi2 TT. Ang jangan duk jual muka orang lain atau buat Fitnah atau nak burukkan orangg. tak baik arrr. Dosa ngan orang tu taw...
macam orang yg sama guna id ST1M dulu... entahlah...:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register