Deep Underground Military Bases (DUMB)

CG Sponsors




Sponsored Post

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Macam dah ada...

Mybe kepercayaan kepada 2012 tue...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Propaganda saja kot
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
nak buat pangkalan tentera mcm GI joe kot...
 

zack2terer

Legendary Member
Joined
Dec 11, 2007
Messages
13,627
Reaction score
193
Points
123
1.apa2 pun drg mcm dah bersedia utk sesuatu...tmpt tu mungkin cukup utk cover org2 penting sahaja....

2.cuba kalau di kaitkan dgn topik2 yg ada di pos kat sini...agak2 nye btul ke x?

3.EMP pon drg dah kaji...ada kuar kat discovery (future weapon)...

4.utk world war 3 kut...possible kali ni di middle east..

5.apa2 pon kita sebagai org muslim kat sini still xda buat apa2 persediaan pon...sibuk gila pangkat, gila kuasa, main facebook berjam2 (melekakan cam aku ni), etc...
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
29,154
Reaction score
1,093
Points
201
selagi kt bumi manusia x akan dapat lari dari mane2 malapetaka lor ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register