BTC USD 49,339.7 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dedah Scene Rogol : Fauzi Nawawi tiada niat malukan Raja Farah

hiduprakyat

Super Active Member
Messages
6,087
Joined
Dec 6, 2010
Messages
6,087
Reaction score
435
Points
91
fauzikaka1_1634694567.jpg

Kuala Lumpur: Pelakon Fauzi Nawawi memohon maaf terhadap Raja Farah, suami dan keluarganya berikutan video mengenai pengalaman berlakon dengan pelakon terbabit yang tular di Twitter
Menerusi video itu, Fauzi dipercayai menceritakan mengenai babak rogol dalam filem Anak Halal membabitkan Raja Farah menerusi sebuah program TV.

Menurut Fauzi, dia tidak tahu tujuan video itu kembali ditularkan kerana program berkenaan sudah lama ditayangkan dan baru kini dihebohkan semula.

"Saya nak memohon maaf kepada semua sekali yang menyebarkan video program yang dah kecoh di laman sosial. Saya nak memohon maaf pada semua yang terkesan dengan video ini khususnya kepada Raja Farah, suami dan juga seluruh keluarga.

"Video ini (permohonan maaf) mungkin agak lambat saya muat naik kerana saya baru balik dari 'shooting', saya kerja. Kebetulan tengah 'shooting' babak berat, jadi saya lupakan dan tutup semua telefon sebab tak nak mengganggu fikiran saya.

"Saya pun tak tahu apa perkara sebenarnya yang netizen marah sangat pada saya sampai sanggup maki, hantar mesej yang bukan-bukan di DM, Twitter semua maki, b***, celaka. Alhamdulillah saya terima dengan lapang dada. Saya terima dengan tenang walaupun kusut juga memikirkan," katanya.

"Sebab kami bersembang antara lelaki. Memang salah saya bila bersembang tak kawal cakap, terlepas cakap dan terlepas nama Raja Farah. Sebenarnya mereka tanya pengalaman watak yang saya pernah pegang. Kalau diceritakan watak 13,14 tahun dulu, watak begitulah

"Perompak, penjahat, perogol itulah watak yang sinonim dengan saya. Jadi bila dah terlepas cakap, habis rakaman saya tersedar yang bahawa ada benda yang patut dipotong, yang disensorkan supaya tak ditayangkan," katanya

"Tapi apapun saya mengaku memang salah saya, saya jahil, memang saya tak baik tapi saya sedang memperbaiki diri saya untuk jadi lebih baik. Kepada yang amat sensitif yang terkesan dengan video ini, sudah tentu suami kepada suami Raja Farah, saya mohon maaf daripada hujung rambut sampai hujung kaki

Terdahulu isu tular ini mendapat respon balas daripada Raja Farah dan suami. Menerusi hantaran di Instagram, pasangan ini menganggap perkara itu sangat memalukan.
Suami Raja Farah menegaskan, rakaman yang disiarkan di kaca TV itu adalah salah di setiap sudut. Ini kerana mereka tidak menjaga aib dan kehormatan wanita.

*Hmetro
 
Sponsored Post

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,399
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,399
Reaction score
2,966
Points
201
Betul dia ckp tu
Kene tahan napsu walaupun berlakon

Ini baru nampak bdk oku pun nak balun
Kambing pun di keje kan nya πŸ˜‚
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,809
Top Poster #5
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,809
Reaction score
22,056
Points
1,671
Dulu bape payment dapat. Mesti menyesal skang wpun scene tu kena cut
 

cropok

Active Member
Messages
2,314
Joined
Mar 30, 2018
Messages
2,314
Reaction score
638
Points
81
Itu la dunia lakonan.dunia yg kita panggil dunia hiburan,dunia glamour,dunia seni.
Bohong la kata "ni lakonan je,x dak apa pun".sedangkan nafsu tu x kenal lakonan ke realiti.bini org pegang pelakon lelaki,berpeluk,scene rogol mcm si fauzi nawawi ni cerita,scene menurun nombor ekor,scene upacara khurafat bomoh etc.
Sapa yg nk jd artist tu bila tgk apa jd kat raja farah ni,elok la cari minat & keja lain.dah berubah,dah kawin,tp org dok ungkit lg cerita2 aib kita.
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,232
Paid Membership
Top Poster #4
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,232
Reaction score
658
Points
81
La..mase belakon tu xrase malu ke dpn kamera? Skrg malu pulak? Mane video dia..nk tgk jap..btul ke ape yg dia ckp tu.. πŸ˜…
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Latest Threads General Chat

Top
Log in Register