Dealer Topup Apps Android/iOS Limited FREE Akaun T&C Apply

Recommended Brokers


pazil

Super Active Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
5,008
Reaction score
6
Points
65
Makluman:

1. Saya bukanlah pemilik Syarikat. Saya hanya diberi kebenaran untuk mendaftarkan DEALER dan GUIDE DEALER sehingga berjaya topup.

3. Syarikat dimiliki oleh SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U).

2. Penyediaan PRODUK & Penyelenggaraan SERVER dilakukan oleh SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U) selaku pemilik server 68TOPUP.COM.


Oleh itu:

1. Saya tidak akan bertanggungjawab ke atas mana-mana kerugian yang berlaku di antara anda dan syarikat SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U).

2. Jangan salahkan saya sekiranya tiba-tiba syarikat ditutup dan anda mengalami kerugian kerana saya juga seperti anda tidak tahu menahu tentang pengurusan syarikat kerana tidak bekerja di sana.
Assalamualaikum/Salam Sejahtera;​


Service Offered : DEALER TOPUP


OI942I6O6O


Kelebihan Ditawarkan :

Penjimatan kepada diri sendiri & ahli keluarga

Boleh topup menggunakan WEB/APPS
Topup serendah RM5 untuk semua rangkaian telco
Keuntungan REAL TIME - topup dan terus untung

Boleh bayar bil yang tersenarai
Boleh monitor hasil transaksi setiap kali jualan dilakukan
Boleh Mendaftar Agent tanpa had
Yuran pendaftaran Agent/Downline anda tetapkan
Percent keuntungan Agent/Downline anda tetapkan
Mendapat komisen pembelian Agent/Downline (berdasarkan nilai % yang anda tetapkan)
Bantuan HELPLINE disediakan oleh pihak Syarikat - sebarang masalah boleh WhatsApp/CALL HELPLINE
Akaun didaftarkan kurang dari 10 minit
Kelas tuisyen disediakan - sehingga POWER
Sila WhatsApp Untuk Detail & Percent Lengkap
** Downline (AGENT) yang anda daftarkan tidak boleh daftar downline berikutnya
** Percent keuntungan tertakluk kepada perubahan semasa oleh Pihak Syarikat

Pengiraan Keuntungan

Anda topup UMobile RM10
Percent keuntungan UMobile 7%
Jumlah yang dipotong dari akaun topup anda = RM9.30
Jumlah keuntungan real time = RM0.70
Cara Topup
APPS (Android/iOS) :

Video Tutorial Menggunakan APPS

Cara WEB :



Cara Pengiraan Komisen Downline
Percent DiGi anda = 5%
Anda berikan donwline anda percent DiGi = 4.5%

Keuntungan/komisen anda setiap kali downline [email protected] adalah sebanyak 0.5%
Kalau 3 juta downline?
Perghhhh! MANTUL

** Percent downline ditentukan oleh anda
Cara/Masa Tambah Modal
Minima tambah modal RM100
Masa tambah modal bermula 10.00 AM - sehingga 9.00 PM - 24/7​

** Sila simpan bukti bayaran sehingga tambah modal SUCCESSFUL bagi mengelakkan sebarang kesulitan​
Mulai sekarang boleh hantar Bi* melalui Web/APPS

Caranya :

-Login Web/APPS
-Klik Menu BANKIN
-Pilih BANK (Maybank atau CIMB)
-Masukkan AMOUNT (Minimum RM 100)
-Masukkan DATE
-Masukkan TIME
** DATE & TIME pastikan sama di resit pembayaran offline/online

-BiCode (Masukkan no. telefon yang didaftarkan)
-Upload bank slip digalakkan untuk memudahkan proses tambah modal
-Tekan submit

Cara Mendaftar
1. Nama Penuh (Cth : Ahmad Sadzli Ahmad Taufik)
2. Nombor Handphone (yang akan digunakan untuk bisnes topup) (Cth : 0191234567)


OI942I6O6O
Selain Nombor Ini Bukan Nombor Handphone Saya. Harap Maklum


No. Akaun (CIMB; MAYBANK) akan diberikan

1. Saya bukanlah pemilik Syarikat. Saya hanya diberi kebenaran untuk mendaftarkan DEALER dan GUIDE DEALER sehingga berjaya topup.

3. Syarikat dimiliki oleh SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U).

2. Penyediaan PRODUK & Penyelenggaraan SERVER dilakukan oleh SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U) selaku pemilik server 68TOPUP.COM.


Oleh itu:

1. Saya tidak akan bertanggungjawab ke atas mana-mana kerugian yang berlaku di antara anda dan syarikat SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U).

2. Jangan salahkan saya sekiranya tiba-tiba syarikat ditutup dan anda mengalami kerugian kerana saya juga seperti anda tidak tahu menahu tentang pengurusan syarikat kerana tidak bekerja di sana.
 
Last edited:
Sponsored Post

pazil

Super Active Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
5,008
Reaction score
6
Points
65
Dealer Topup

Testimoni 1 Rakan Topup CG
bagus nie.. Komisen tinggi...
servis terpantas......trime kasih tt....
alhamdulillah...tq tt...dari x tau apa2...
Dgn tunjukajar tt segalanya mudah...
Tt pun mesra alam....recomended pada
sapa2 yg nk berniaga topup...tlg promosi...hi hi:d
tq tt atas sokongan dan bantuan...

Mantop servis tt...
:)cgrock:)cgrockservice terbaik la bos pazil...
Mmg berbaloi untuk bisnes masa kini.
Credit to tuan pazil..:)cgrock:)cgrock
alhamdulillah..sama2 tingkatkan taraf ekonomi sesama kita..

Good service bos:)cgrock:)cgrock
alhamdulillah dah selesai daftar :d setiap soalan dijwb dgn baik & jelas

tambah modal pun boleh rm50 keatas kalo tgh emergency ke ape :))

:)paid:)paid:)paid:)paid
pazil terbaik, tgh malam pn leh layan client lg..haha
terima kasih tuan...
Mmg terbaik tt
wah..keluar nama saya tuh..ok servis memang tip top pantas dan mesra pelanggan. All the best and tq!
tq bos...service terbaik dan cepat..
Sape2 nak join sekali jgn segan jgn malu.
Pakat2 join.xrugi pon..
terbaik...plannya amat menarik..:)cgrock
Terbaek servis TT... Lame gak duk belek2 pakej terbaek kat CG ni. Mmg berbaloi!

Done register before harga up pd mlm sabtu. Ahad test top up, mmg superb laju. X sampai seminit, kredit berdesup masuk. Like3...

TQ TT ;-)
saya dah register.. anda bila lagi ?:D hee..layanan yg bagus dari bro pazil dan beliau sudi ajar yg newbie kubis mcm sy :p ... :)cgrock
Terima kasih TT. Lepas send msg je terus TT register.. Mmg pastas..
terima kasih TT. baru td b'urusan ngan TT.. servis yg pantas! xda delay2. recommended! :)paid :)cgrock:)cgrock
Sama-sama tuan...
cara mudah dan servis pantas... recommended...:)cgrock
Servis yg pantas....Bila selesai bayar dan bagi detail trus dpt msj no dah register....:)cgrock
seller yang byk bantu...senang urusan
alamak kantoi nama betul aku hahaha:)) thanks bos.. ..servis yg cukup baik.. recommended :D:D:D
thanks boss pazil yang hansom & helpful !!
Service TT Mantop... Thumbs Up :)cgrock:)cgrock:)cgrock
terlajak laju ajarnye. senang nk paham atau aku yg fast learner. kekeke. semoga berjaya tt
alhamdulillah. senang hati berurusan dengan bro ni. terima kasih bro.
saya nak bagi testimoni kat tuan. Servis dan support terbaikkk. Mudah berurusan dengan tuan. Segala masalah dan pertanyaan dijawab dengan pantas, cekap dan tepat. Nora bagi 4 bintang hehehe :)cgrock

p/s: paling best id saya ada angka 83 :))
baru perasan ..
rupanya dah tamat promosi..
tapi berbaloi lah join nie..
yang penting TT sentiasa guide...
Baru lepas register
Proses dalam masa 1 minit saja
Dah test topup celcom RM5 dapat 0.28 sen (5.6%)
Sama seperti di tulis
harap bertahan lama ....
Best bro
tt.. terbaik.. sepantas kilat reg siap.. tambah modal pun cpt... siap bagi guide dari A hingga Z...

thanks tt...
Puas hati dgn tuan pazil..segala pertanyaan dan tunjuk ajar ...terbaikkkkkkk
Testimoni 2 Rakan Topup CG
 
Last edited:

pazil

Super Active Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
5,008
Reaction score
6
Points
65
Dealer Topup

Testimoni 2 Rakan Topup CG
1- semak baki tidak dikenakan sebarang caj

*sy join company lain semak baki kena caj 1 sen (0.010)
2- komisen tertinggi bagi untung jualan runcit

*contoh: klu sy jual Celcom rm10, sy dpt untung 56 sen, di company lain sy dpt 50 sen, 46 sen, 35 sen...
req modal dari tt sangat pantas

selepas bankin, msg detail info

modal terus masuk

terbaikkk dan tkasih tt

:)cgrock:)paid:)cgrock
* reload SUCCESS kurang dari 15 saat, sangat PANTAS setakat yg sy tau...

* repot SUCCESS diterima kurang dari 30 saat... sy pernah terima repot dr company lain dlm tempoh lebih satu minit...

(berjanggut beb nunggu repot :D)
pagi tadi sy tersilap masukkan format sms

(sy ikut format company lain)

sy topup Clixsterpin: 0123456789.CT10

no.pin clixster dihantar ke 0123456789 (no.pelanggan)

sy hantar sms ke Careline;

tak lama kemudian, no.pin tersebut dihantar ke hp sy

*company lain: sy pernah tak dpt refund (no.pin tak dihantar lg)

perbezaan:

*sesetengah company hantar no.pin ke hp agen (x kira apa no. kita masukkan kat depan, pin tetap dihantar ke agen)

*company tt hantar no.pin ke hp pelanggan (semua no.hp yg kita masukkan kat depan tu adalah no.hp pelanggan)
alhamdulillah dah jadi agen topup dgn tt..
terima kasih tt.. layanan tt sungguh mesra sekali :D:D

dan tt sentiasa update dari semasa ke semasa..
servis mantap, kejap je dah reg... paling sy suke sbb ada apps..senang nak topup :)paid
Senang sgt guna apps...asal ada line gprs pn dh elok,kjap aje topup masuk :D
Servis yg baik dari tt
pantas dan sedia membantu :)cgrock:)cgrock
Trusted Dealer & Pantas & Support bagus ;)

Moga dimurahkan rezeki.. :)cgrock
Respon sangat pantas..Xsmpai 3 min selepas bayaran TT dah register ID utk saya. Ni tgh study pulak. Tq tt service mantop :)cgrock
bump utk tt

respon cepat...pendaftaran x sampai 5minit dah siap

dan after sales service pun mantap
yg paling penting dapat percent yg tinggi :)cgrock

# mintak tt dpt kekalkan percent yg tinggi sampai bila2
Terima kasih Tuan.

Servis dari TT sangat pantas.

Tak sampai beberapa minit buat bayaran, TT terus registerkan sebagai dealer.

Terbaik!
service mantop !!! ... manual semua disediakan ... tengah malam masih reply ...:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Servis yang cepat. Topup modal x sampai 10minit dah masuk dlm acc... mmg mantop..percent keuntungan pun tinggi... sebarang pertanyaan pun TT jawab dgn cepat dan pantas.... tq bro...
rekemen master dealer. sangat bertanggungjawab :)
terbaik
mmg percent grade A+
no problem tuan...

servis yg pantas....:)cgrock
percent tinggi sapa tak mau
Percentages absolutely grade A+ (kalo korang tak caye korang join,sure tak nyesal nyer), saudara Pazil nyer services memang tip top :)paid (semalam mintak tolong kat TT nk ejas 1 mende, cepat woo cam citer fast n the furious :D) Cakap banyak tak guna sebab sy newbie, senang citer korang join je la baru korang tau :)
macam bagus ni. tgh cari jalan buat duit tambahan ni
terbaik...... sy dh 2 tahun join TT
Dah register under bro Pazil
Sgt sabar membantu
Harap syarikat ni bertahan dan x buat onar
baru daftar ya tt...
Service TT terbaik.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
Up for my UPLINE a.k.a OTAI... TQ 4 ur greatest support!

Really recommend for all!!! Always be there to assist all your concerns.. :)
Done register. Servis TT sangat pantas dan puas hati!
Guide cemerlang
 
Last edited:

pazil

Super Active Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
5,008
Reaction score
6
Points
65
Dealer Topup

Senarai Dealer
Terima Kasih
You Know Who You Are

 
Last edited:

pazil

Super Active Member
Joined
Mar 5, 2006
Messages
5,008
Reaction score
6
Points
65
Dealer Topup

Makluman:

1. Saya bukanlah pemilik Syarikat. Saya hanya diberi kebenaran untuk mendaftarkan DEALER dan GUIDE DEALER sehingga berjaya topup.

3. Syarikat dimiliki oleh SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U).

2. Penyediaan PRODUK & Penyelenggaraan SERVER dilakukan oleh SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U) selaku pemilik server 68TOPUP.COM.


Oleh itu:

1. Saya tidak akan bertanggungjawab ke atas mana-mana kerugian yang berlaku di antara anda dan syarikat SIXTY EIGHT TOPUP DOT COM (PC0009690-U).

2. Jangan salahkan saya sekiranya tiba-tiba syarikat ditutup dan anda mengalami kerugian kerana saya juga seperti anda tidak tahu menahu tentang pengurusan syarikat kerana tidak bekerja di sana.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register