>> Datuk SRK Gagal Hadir...Harap YDP dan KM boleh hantar gelaran <<

CG Sponsors




JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Thursday November 20, 2008
Shah Rukh Khan can’t come to receive Datukship

MALACCA: Bollywood star Shah Rukh Khan will not be able to receive his Datukship on Nov 29 due to his busy schedule.

It is learnt that state officials here are now trying to arrange for an alternative date.

Chief Minister Datuk Seri Mohd Ali Rustam said he had got wind of it but refused to comment further on the matter.

“I understand it has been postponed. For any details, you will have to ask the State Secretary,” he told reporters after chairing the state executive council meeting yesterday.

Shah Rukh Khan was among 77 people conferred the Darjah Mulia Seri Melaka (DMSM) which carries the title Datuk in conjunction with the 70th birthday of Yang di-Pertua Negri Tun Mohd Khalil Yaakob last month.

Aku ada terbaca dlm paper ari ni..tp x jumpa dlm paper on9.... majlis penganugerahan datuk akan dibuat diluar negara oleh pembesar melaka... cayalah Melaka!!! :)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
dah la bg datuk....siap kene bagi kat luar negara lagi
 

Sue

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
2,810
Reaction score
13
Points
25
Dia rasa takde value kot bintang tu dibandingkan dengan lakonannye kah kah kah....siannya orang politik UMANO ni....
 

harraz asyraaf

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
heheheh...lawak..lawak...

kalau dah macam tu punya desperado....

baik bagi si SRK 'Tun'ship terus...dah org takley hadir sampai semua kena postpone.....aku macam terhidu rasa pengampu si puak2 yg menganugerahkan Datukship nih...
 

snowhazel_orange

Legendary Member
Joined
May 13, 2008
Messages
10,685
Reaction score
4
Points
115
perghh banyak lemak tol SRK nih sampai nak kena wat kat obersea..
asal ler orang mesia nih agungkan orang luar?
 

aromen

Fun Poster
Joined
Sep 24, 2007
Messages
190
Reaction score
1
Points
15
entah2 dieorg mmg sengaja nk buat kat obersee ... bole jln2 makan angin ..
 

harraz asyraaf

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
7,794
Reaction score
93
Points
70
perghh banyak lemak tol SRK nih sampai nak kena wat kat obersea..
asal ler orang mesia nih agungkan orang luar?
tah...itula namanya pemimpin UMNO nih mengong zel...

yang M Rajoli sampai riban2 kena tipu nak dapat datuk...

sekali SRK gak yg diorang bagi...dah la SRK pun tak hingin...

aku pikir bukan salahnya SRK...kalau nak dapat datukship semua expanses travelling tu dia keluar sendiri..dia tak amik pusing la kot...anyway...kat India nun sapa la yg nak panggil dia DATUK ??

huahuahua...

so...YDP Negeri Melaka ngn KM nyer tu..bagi-bagilah kat M Rajoli..sementara Pak M Rajoli masih ada...
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
:eek::eek::eek:kelakar nyer..:eek::eek::eek:
salah sape?:-?:-?:-?:eek::eek::eek:
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
hantar jer gelaran tu melalui email jer.. :eek::eek::eek:
 

sekam padi

Super Active Member
Joined
Dec 17, 2006
Messages
8,899
Reaction score
252
Points
91
hantaq pengat tu pakai FedEx aje.....:)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register