BTC USD 36,678.2 Gold USD 1,841.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Datin Rosmah Nak Transfer Duit Kat Aku Betul ke Ni ?

tenteraangin

Active Member
Messages
2,029
Joined
Aug 23, 2009
Messages
2,029
Reaction score
176
Points
38
Teknik scam ni da lapuk da. Aku pernah saja test sampai ke tahap nak depo. Bila sampai ke tahap depo barulah korang nampak scam. Pada mulanya, korang akan nampak semua legit. Nombor telefon, emel, alamat pejabat, sijil kematian, slip bank dan sebagainya.

Aku kena masa tu ada menteri dari negeri arab nak transfer wang. Aku balas ok, aku sanggup, dia suruh aku bukak akaun RHB, dan nama pegawai yang dia sertakan. Nak bukak akaun kena ada RM 500. So, aku rasa "ikan". Aku call terus RHB HQ ada ke apa2 produk akaun under RHB ni memerlukan RM 500 ?. Diorang cakap takde. Aku balas balik emel cakap RHB HQ tak cakap perlukan RM 500. Terus sepi sampai kini...
 
Sponsored Post

pertiwi

Super Active Member
Messages
6,131
Joined
Dec 8, 2010
Messages
6,131
Reaction score
30
Points
70
hanya ada sorang je yg mampu melalui situasi ni..dia adalah r.u.t.h...cuba pm dia
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register