BTC USD 36,239.9 Gold USD 1,842.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Datin Rosmah Nak Transfer Duit Kat Aku Betul ke Ni ?

danx

Super Active Member
Messages
5,709
Joined
Mar 9, 2010
Messages
5,709
Reaction score
5
Points
65
tt forward skali email aku boleh? :D
Marah org umno ni :)) :))
 
Sponsored Post

cari_wang

Fun Poster
Messages
407
Joined
May 27, 2012
Messages
407
Reaction score
10
Points
15
perghh.. betul rosmah ni TT... g la layan..
Jgn plak pasni jd kmbing itam sudah la.... hahaha
 

yui

Fun Poster
Messages
206
Joined
Jul 4, 2013
Messages
206
Reaction score
1
Points
20
bak email header details..huhu, tgk mana asal emel tu. ha.ha
 

bebird_daddy

Banned
Messages
1,380
Joined
Jul 2, 2013
Messages
1,380
Reaction score
39
Points
35
Kak mah tengah sunyi ni..abang jib sering marah marah dan mengigau cakap seorng diri "apa lagi cina mau" :eek:
 

hairolrizal

Fun Poster
Messages
317
Joined
Apr 8, 2008
Messages
317
Reaction score
15
Points
15
takde keje lain nie.... keje pembangkang..... sampai mcm tue sekali.....
 

tapir

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
401
Joined
Mar 18, 2013
Messages
401
Reaction score
24
Points
15
Check check email kat junkbox hari ni dapat satu email scam ...

rosmah.png



:)):)):)):)) :eek::eek::eek::eek:

baek punye die karang

:)):)):)) :eek::eek::eek:

ni mesti keje mat afrika kolej swasta yg nak paw duit dgn memasang jerat cinta..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register