Dashcam alaf baru

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

Shazleena89

Freshie
Joined
Sep 6, 2019
Messages
25
Reaction score
3
Points
8
skrg kan 5g nak keluar dah.. aku tgk ada yg dah invent dash cam guna 5g so data semua live terus ke tepon atau mana2 yg user tu set.. laju pun laju la sbb 5g en.. tapi berbaloi tak guna dash cam ni?
 
Sponsored Post

cool_man

Freshie
Joined
Nov 10, 2018
Messages
20
Reaction score
1
Points
8
skrg kan 5g nak keluar dah.. aku tgk ada yg dah invent dash cam guna 5g so data semua live terus ke tepon atau mana2 yg user tu set.. laju pun laju la sbb 5g en.. tapi berbaloi tak guna dash cam ni?
aq rasa berbaloi sgt...sbb dgn adanya 5G ni semua benda akan jadi cepat...kita org blh jimat masa dan senangkan hidup kita...
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,702
Reaction score
200
Points
73
cool story....
ada nak jual apa2 produk ke bro
 

chinglaimei

Freshie
Joined
Apr 8, 2019
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
aq rasa berbaloi sgt...sbb dgn adanya 5G ni semua benda akan jadi cepat...kita org blh jimat masa dan senangkan hidup kita...
Ya, mmg senang kita, lagi dpt untung tau, kalau korang kerja, lagi boleh buat part time dgn phone, untung lah kali ni
 

AnginRibut

Junior Member
Joined
Dec 26, 2017
Messages
68
Reaction score
0
Points
6
Perlu tengok harga mahal ke x, kalau dlm rangkaian RM1xx ku boleh terima, dpt tengok playback dgn lebih mudah.
 

nur_nyra

Freshie
Joined
Nov 6, 2019
Messages
13
Reaction score
0
Points
8
skrg kan 5g nak keluar dah.. aku tgk ada yg dah invent dash cam guna 5g so data semua live terus ke tepon atau mana2 yg user tu set.. laju pun laju la sbb 5g en.. tapi berbaloi tak guna dash cam ni?
Kalau aku la aku nak wajibkan semua rakyat Malaysia ni pasang dash cam ni. Bukan apa bila ada dash cam ni dia bole mudahkan macam-macam benda. Lagi-lagi bila guna pulak 5G dari TM memang lagi syok la sebab sangat-sangat membantu.
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,506
Reaction score
22
Points
70
aku xphm naper TM membazir hire askar2 upahan seo utk naikkan keyword 5g TM kt dlm internet

bkn tm punyer brand dh ckp kuat ke
konfom majoriti pengguna msia akan guna servis derang nyer wpun compete dgn maxis

buang duit jer spend kt sampah2 seo nih
geng2 nih derang suke spam link kt mana2 pon
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,036
Reaction score
1,930
Points
141
aku xphm naper TM membazir hire askar2 upahan seo utk naikkan keyword 5g TM kt dlm internet

bkn tm punyer brand dh ckp kuat ke
konfom majoriti pengguna msia akan guna servis derang nyer wpun compete dgn maxis

buang duit jer spend kt sampah2 seo nih
geng2 nih derang suke spam link kt mana2 pon
sanggup daftar user baru semata-mata nak promote TM....huhu....

delete111.png


delete222.png



apa2 pun, mcm best gak dashcam ni yg ada connection internet ni.. alang2 dh guna teknologi 5G kt dashcam tu, elok letak GPS sekali...senang detect kalau kereta kena curi...
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,560
Reaction score
337
Points
141
kalau nak buat iklan pun biar lah ayat2 Tu kelihatan bersahaja
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register