DASH! YANKURO sapa masih igt?..MALAY SUB/MALAY DUB LINK BARU

CG Sponsors




Anda Peminat Dash! Yankuro?(Multiple Vote)


  • Total voters
    255

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,971
Reaction score
18
Points
65
sama kes ngan aku, sampai skang aku tak jumpe dah, padahal banyak gile koleksi aku, siap enjin biru hijau merah suma ada
aku punya dah kena buang masa darjah 6 :D

aku mula minat pun dari ayah aku. :)) ayah aku belikan masa pegi pasar pagi, super emperor tak silap nama first keter aku :D

lepas dah expert siap beli tool kit sendiri tu.hahaha
 
Sponsored Post

maharajakecil

Fun Poster
Joined
Aug 27, 2012
Messages
280
Reaction score
0
Points
10
Terbaek tt...
Aku pun ade episode 1-10
Balance xde(pening tgk bahase sepanyol)
 

Lancelot

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
6,535
Reaction score
9
Points
65
citer ni memang best.. :D .. dulu memang tak pernah miss tengok ni..

lama jugak cari citer ni nak download, akhirnya jumpa, tapi, yang sepanyol version tu ada subtitle tak?? :))
 

the_killer

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
emperor dgn burning sun terbaik... mmg koleksi rare la..
 

BaLL78

Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
1,495
Reaction score
3
Points
25
aku ade lagi proto siber + emperor
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,462
Reaction score
85
Points
80
masih ingat..sampai dulu custom buat kayu tolak keta..hahaha..memang kelako..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register