Dart Far East Sdn Bhd.(287324-M)(AJL93542) - www.tupperware.com.my

CG Sponsors




Non Toxic

Freshie
Joined
Dec 24, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
World-class Products,that sell by themselves:D
Jom buat duit ngan tupperware.Jadi member cuma RM60je.:)cgrock

Berminat PM saya 0193516944
 
Sponsored Post

Non Toxic

Freshie
Joined
Dec 24, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Tupperware dah 42 tahun kat M'sia.produknya selamat,tahan lama dan selamat untuk diulang pakai.mesra alam & lifetime warranty.cam yang lain jugak kena menjual brg. tapi bila cakap kena jual brg semua orang takut.Tapi senang nak jual sebab semua org tau nama "tuperware".la ni mcm-mcm ada bukan container saja. ada produk kecantikan,kesihatan,sabun basuh dll. skrng ni dah marketing plan baru kita bina networking (MLM) tak macam dulu single level.WHY USE TUPPERWARE? sila lawat laman web www.tupperware.com.my & www.beuticontrol.com.my.

marketing plan :-
1. fee RM 60 .setahun kena maintain RM 500 @ subscribe majalah INSPIRA rm35 setahun
2. bila register leh dpt member diskaun 20% tapi bila 2 org atau lebih dpt 25%
3. overriding comm 1% - 5% up to 3 generasi/level.recruit lg ramai dpt
lebih lah
4.team bonus 2%-6%dari total sales downline & personal sale tp kena rank DIRECTOR.besar networking, lebih productive lg bnyk dpt bonus.
5.leadership bonus 2%-6%dari total sales director team dari level 1-7
6 annual growth bonus. 1% dari annual organisation sales dan tambahan 4% dari incremental sales over prior year.

Tupperware ni ada pangkat mula Consultant dan paling tinggi Presidential Director. potential income rm2k - rm50k sebulan.

cam biasa la kena buat sama je mcm mlm lain tu.senang sket nak buat coz TUPPERWARE dah ada NAMA
 

Non Toxic

Freshie
Joined
Dec 24, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Jom join Group saya...RM 60 je dah leh buat bisnes ribu2.
Kawasan Lembah Kelang,Putrajaya,Kjg,Bangi,Nilai,S'ban,Sepang,Puchong,Subang Jaya,Mantin,Pajam,Beranang,Semenyeh,Labu,Shah Alam,Kelang leh contact direct gan saya utk appointment at 019-3516944.Utk diluar kawasan juga boleh terus hubungi saya.

Yang Berminat nak buat biz tupperware je ye.Muah muah muah
 

Non Toxic

Freshie
Joined
Dec 24, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
salam semua,

Ada special offer rice dispencer normal price RM319 tapi saya bg offer 25% diskaun cuma RM240 saja. Untuk 5 org yg terawal. sapa cepat dia dapat............

Bayaran boleh dibuat ke akaun bank saya.Berminat sila PM saya


SELAMAT TAHUN BARU
 

mrs_teratai

Freshie
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
marketing plan :-
1. fee RM 60 .setahun kena maintain RM 500 @ subscribe majalah INSPIRA rm35 setahun
2. bila register leh dpt member diskaun 20% tapi bila 2 org atau lebih dpt 25%
3. overriding comm 1% - 5% up to 3 generasi/level.recruit lg ramai dpt
lebih lah
4.team bonus 2%-6%dari total sales downline & personal sale tp kena rank DIRECTOR.besar networking, lebih productive lg bnyk dpt bonus.
5.leadership bonus 2%-6%dari total sales director team dari level 1-7
6 annual growth bonus. 1% dari annual organisation sales dan tambahan 4% dari incremental sales over prior year.

Tupperware ni ada pangkat mula Consultant dan paling tinggi Presidential Director. potential income rm2k - rm50k sebulan.

cam biasa la kena buat sama je mcm mlm lain tu.senang sket nak buat coz TUPPERWARE dah ada NAMA
subscribe INSPIRA RM30 aje setahun... bukan RM35 :)
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,369
Reaction score
289
Points
131
tupperware ade waranti lifetime??
 

HRshoppe

Freshie
Joined
Sep 6, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Apa pasal thread ni sunyi jek?? Sedih tul.. jom join tupperware.. dalam 4 bulan,saya dah naik jadi Director? Nak kongsi rahsia ngan saya tak?? jom!!!

 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,369
Reaction score
289
Points
131
Apa pasal thread ni sunyi jek?? Sedih tul.. jom join tupperware.. dalam 4 bulan,saya dah naik jadi Director? Nak kongsi rahsia ngan saya tak?? jom!!!

btol tu..
senyap je..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register