Darah Penagih Umpan Lintah

CG Sponsors




forexworld

Active+ Member
Joined
May 12, 2007
Messages
2,944
Reaction score
85
Points
30


:Dleh try tangkap lintah guna cara ni...tak gitu eboss:D
 
Sponsored Post

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
eiiiiii...geli ahhhhhh...
betul ke takde effect kat pengamal lintah...:-?
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
sambil tangkap lintah..
langsung berbekam..
aih..menakutkan..
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,070
Reaction score
70
Points
80
..selamat HIV x bole berjangkit melalui lintah...

..kalau x...nak berbekam lintah pun takut oi...
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
penagih2 ni..free2 berbekam ekk..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
eiiiiii...geli ahhhhhh...
betul ke takde effect kat pengamal lintah...:-?
Sementara itu, seorang pakar perubatan, Dr Fazly Mohd Nor ketika dihubungi berkata, walaupun aktiviti baru penagih dadah berkenaan mungkin boleh menimbulkan kebimbangan di kalangan pengguna dan pengamal perubatan tradisional, namun mereka tidak perlu risau kerana virus HIV atau Aids tidak akan berjangkit melalui lintah.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
xkena AIDS ke nnt ?
Sama kes dengan nyamuk...walaupun baru lepas sedut darah berHIV lepas tu sedut darah orang lain lak...tak boleh transfer HIV tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register