BTC USD 57,878.3 Gold USD 1,792.97
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Dapatkan Ibu Bagi Segala Penawar!

akls

Fun Poster
Messages
201
Joined
Aug 14, 2008
Messages
201
Reaction score
0
Points
10
Produk Rawatan Tenaga Keluaran Fusion Excel International no. 1 di Malaysia!

Telah terbukti dapat menyembuhkan pelbagai jenis penyakit melalui terapi tenaga skalar dan medium kristal air.

rawatan yang tiada kesan sampingan! amat sesuai untuk penyakit-penyakit kronik yang berbahaya.

sila download presentation keistimewaan produk untuk maklumat serta merta.

www.1001cures.biz/TENAGA OPTIMUM UNTUK PRESTASI MAKSIMUM.pps

pengedar di perlukan!

www.1001cures.biz/Pelan Pendapatan Perniagaan Produk Quantum Science FusionExcel.pps


hubungi:

013 3653703 (nazri)
013 3085366 (iza)
 
Last edited:
Sponsored Post

akls

Fun Poster
Messages
201
Joined
Aug 14, 2008
Messages
201
Reaction score
0
Points
10
Konsep rawatan ni berasakan rawatan tenaga (energy medicine). Saintis telah membuat kesimpulan bahawa rawatan terapi melalui tenaga akan menjadi kaedah rawatan yang terbaik untuk pelbagai penyakit pada masa akan datang.

sudara norfazli boleh download dulu presentation yang saya letakkan. Dalamnya ada maklumat lengkap tentang produk dan konsep perubatannya.
 

akls

Fun Poster
Messages
201
Joined
Aug 14, 2008
Messages
201
Reaction score
0
Points
10
jika saudara ada kesulitan untuk membuka file2 tersebut sila edit extension di belakang file dengan cara 'delete' 'x' di pangkal blala.ppsx

Masalah ini akan berlaku jika saudara menggunak mic ofis 2003.

TQ
 

boblynn02

Active+ Member
Messages
3,457
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
aku dah try guna benda ni. alhamdulillah berkesan. ramai ahli sukan guna sekarang.
 

akls

Fun Poster
Messages
201
Joined
Aug 14, 2008
Messages
201
Reaction score
0
Points
10
betul..betul..betul..Dulu aku tak percaya jugak..macam tangkal jer. Tapi bila mula-mula pakai dapat rasa ada perubahan. Terutamannya sakit kat lutut (gout) tak sampai 3 hari dah hilang.

Skang ni tengah rancak wat bisnes ni. Semalam aku attend function saintis dari jepun (dr. emoto). Dia tunjukkan bukti bagaimana produk rawatn tenaga fusion excel ni leh tukar bentuk kristal air minuman jd lebih cantik dan berubat.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register