Dapatkan Executive diploma sambil selesaikan blacklisted anda!!

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Eksekutif Diploma daripada Space UTM

Hanya 12 bulan untuk menyempurnakan program!!

No. 1 Eksekutif Diploma Keusahawanan dan Pengurusan. Program SpaceUTM ini memberi peluang kenaikan pangkat anda dan kedudukan kewangan yang lebih kukuh. Program ini dijalankan oleh Excel College of Training & Develepment Sdn Bhd.

Keunikan Program

*
100% Kerja kursus
*
100% Pinjaman Pendidikan disediakan
*
dengan ansuran bulanan RM96 sahaja
*
100% Pengeluaran EPF daripada Akaun 2
*
100% Pinjaman tanpa penjamin
*
Menepati keperluan alam pekerjaan
*
Mampu dimiliki oleh semua individu.
*
Had umur tidak melebihi 40 tahun.
*
Kelas sebulan sekali (sabtu dan ahad)
*
Assessment- 100% Coursework /Assignments






Lain-lain Program yang ditawarkan

*
MBA ENTREPRENEURSHIP
*
MBA TOURISM & HOSPITALITY

.
.
.
Pusat Pengajian ENTREPRENEURSHIP INSTITUTE Malaysia Sdn Bhd

*
Kuala Lumpur
*
Pulau Pinang
*
Johor Baru
*
Kota Kinabalu


Pohonlah kemudahan pakej pembiayaan pendidikan ini direka khas untuk individu yang ingin kan kebebasan serta kenaik taraf kehidupan dalam membena kerjaya.

* Mampu dimiliki oleh semua individu yang berkelayakan SPM / STPM had umur tidak melebihi 40 tahun dengan 5 tahun pengelaman kerja bagi melayakan anda mengikuti Eksekutif Diploma Keusahawan dan Pengurusan yang memberi peluang kenaikan pangkat anda dan kedudukan kewangan yang lebih kukuh.

Kemudahan pembiayaan pengajian dan pinjaman peribadi 100% untuk pembiayaan pelajaran dari RM5,000 sehingga RM50,000 dengan ansuran bulanan yang berpatutan sehingga 10 tahun.
.
Sekiranya anda menghadapi masalah Ccris, Ctos, (Blacklisted) Layak memohon.
Dengan pakej pinjaman pendidikan ini juga anda dapat menyelesaikan Ccris, Ctos, (Blacklisted) anda.

Peranan saya terhadap masalah Ccris, Ctos anda. Dalam situasi ini anda harus memainkan peranan yang positive dalam perhubungan diantara kedua pihak, angaplah diri anda dan saya sebagai sahabat yang ingin berkongsi masalah bersama. Dalam hal ini saya akan membantu setiap individu yang ingin membena tahap kehidupan yang lebih selesa dan berjaya dimasa depan tetapi terhalang dengan masalah bebanan Ccris, Ctos. Bagaimana cara saya membantu menyelesaikan masalah Ccris, Ctos anda, Hanya kes RM20,000.00 kebawah sahaja yang layak mendapat bantuan sementara bagi menutup / clear kan Ccris, Ctos.

Contoh:-

Sekiranya Kes Ccris, Ctos anda RM20,000.00 akan ditolak dari kos sara hidup yang dipohon.

Training Centre

Excel College of Training & Develepment.

1st Floor, KPPP TNB Building,

#30, Jalan Liku,

off Jalan Bangsar,

59100 Kuala Lumpur.


hubungi

En. ZUL ANUAR

H/P: 013-2979752/019-3999987
 
Sponsored Post

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
cam menarik..camner nak apply nie..
kita boleh buat appoinment dkt mana2 klang valley area..bolehla klo apa2 kemusykilan boleh tanya..ataupun bleh datang kolej kat bangsar,jalan riong (depan nstp)..:)
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Eksekutif Diploma daripada Space UTM

Hanya 12 bulan untuk menyempurnakan program!!

No. 1 Eksekutif Diploma Keusahawanan dan Pengurusan. Program SpaceUTM ini memberi peluang kenaikan pangkat anda dan kedudukan kewangan yang lebih kukuh. Program ini dijalankan oleh Excel College of Training & Develepment Sdn Bhd.

Keunikan Program

*
100% Kerja kursus
*
100% Pinjaman Pendidikan disediakan
*
dengan ansuran bulanan RM96 sahaja
*
100% Pengeluaran EPF daripada Akaun 2
*
100% Pinjaman tanpa penjamin
*
Menepati keperluan alam pekerjaan
*
Mampu dimiliki oleh semua individu.
*
Had umur tidak melebihi 40 tahun.
*
Kelas sebulan sekali (sabtu dan ahad)
*
Assessment- 100% Coursework /Assignments






Lain-lain Program yang ditawarkan

*
MBA ENTREPRENEURSHIP
*
MBA TOURISM & HOSPITALITY

.
.
.
Pusat Pengajian ENTREPRENEURSHIP INSTITUTE Malaysia Sdn Bhd

*
Kuala Lumpur
*
Pulau Pinang
*
Johor Baru
*
Kota Kinabalu


Pohonlah kemudahan pakej pembiayaan pendidikan ini direka khas untuk individu yang ingin kan kebebasan serta kenaik taraf kehidupan dalam membena kerjaya.

* Mampu dimiliki oleh semua individu yang berkelayakan SPM / STPM had umur tidak melebihi 40 tahun dengan 5 tahun pengelaman kerja bagi melayakan anda mengikuti Eksekutif Diploma Keusahawan dan Pengurusan yang memberi peluang kenaikan pangkat anda dan kedudukan kewangan yang lebih kukuh.

Kemudahan pembiayaan pengajian dan pinjaman peribadi 100% untuk pembiayaan pelajaran dari RM5,000 sehingga RM50,000 dengan ansuran bulanan yang berpatutan sehingga 10 tahun.
.
Sekiranya anda menghadapi masalah Ccris, Ctos, (Blacklisted) Layak memohon.
Dengan pakej pinjaman pendidikan ini juga anda dapat menyelesaikan Ccris, Ctos, (Blacklisted) anda.

Peranan saya terhadap masalah Ccris, Ctos anda. Dalam situasi ini anda harus memainkan peranan yang positive dalam perhubungan diantara kedua pihak, angaplah diri anda dan saya sebagai sahabat yang ingin berkongsi masalah bersama. Dalam hal ini saya akan membantu setiap individu yang ingin membena tahap kehidupan yang lebih selesa dan berjaya dimasa depan tetapi terhalang dengan masalah bebanan Ccris, Ctos. Bagaimana cara saya membantu menyelesaikan masalah Ccris, Ctos anda, Hanya kes RM20,000.00 kebawah sahaja yang layak mendapat bantuan sementara bagi menutup / clear kan Ccris, Ctos.

Contoh:-

Sekiranya Kes Ccris, Ctos anda RM20,000.00 akan ditolak dari kos sara hidup yang dipohon.

Training Centre

Excel College of Training & Develepment.

1st Floor, KPPP TNB Building,

#30, Jalan Liku,

off Jalan Bangsar,

59100 Kuala Lumpur.


hubungi

En. ZUL ANUAR

H/P: 013-2979752/019-3999987

apa requirement utk diploma exec tu, spm je blh ke

yg master tu , apa requirement dia , ke kalau ada duit je blh join:-?

tq
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
spm dgn 5 tahun pengalaman kerja dah boleh apply dip exec ni..yg mba tu kena ada degree baru layak ataupun slps dapat diploma executive tu..hanya setahun shj..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Kalau nak amik tu , pinjaman disediakan tak ?
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
Kalau nak amik tu , pinjaman disediakan tak ?
yup..kita buat dgn agro bank( under Education Loan)..layak maksimum 25 kali gaji..bergantung pada gaji encik..:)klo ada blacklisted pun InsyaAllah boleh lepas asalkan dibawah RM20 Ribu..ni kita kan tolong..
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
silibus ada x?
mcm menarik ni...
duk pun area bangsar
dekat gak dgn NSTP
ni sebelah kilang serbuk kari kan...
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,380
Reaction score
7
Points
60
yup..betul..ada silibus..klo ada free bolehla jumpa lat sbelah nstp tu..jalan riong..mmg kolej kat situ..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
utk MBA bape yuran
 
Sponsored Post
Top
Log in Register