BTC USD 64,924.7 Gold USD 2,326.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dapat RM500 sehari duk HOSPITAL?? #*%$& KE APE???

Din_Trg

Fun Poster
Messages
128
Joined
Oct 27, 2010
Messages
128
Reaction score
1
Points
15
Korang percaya x korang akan dapat RM500 sehari jika korang sanggup tido di hospital time sakit??

tak kira la sakit apa-apa pun... tapi kena tido spital dengan kebenaran doktor laa... :D :D

Dah la tu max 200 hari per year... every year...maknanya RM500 x 200 days = RM100,000.00 anda boleh dapat setiap tahun...

dengan hanya tido di hospital... :D :D

mengalahkan pendapatan guru besar sekolah untuk setahun tuu... :D :D

Annual payment untuk pakej ni kurang dari RM1k.

Malam esok saya akan update nama pakej tersebut beserta syarikat insurans yg menyediakan pakej ni...

TUNGGU!!!
 
Sponsored Post

bravo TT..:)paid

tp kena pahamkan yg konsep insurans/takaful nih bukannye utk make profit...

ianya wujud utk mengurangkan risiko kerugian pd pemegang polisi jika berlaku sesuatu musibah yg tdk diingini...

jgn la mcm kita beria2 lak nak mintak musibah ni sbb nak dpt claim...minta dijauhkan..#:-S

apapun hepi selling TT..gud luck 2u :)cgrock



 
bravo TT..:)paid

tp kena pahamkan yg konsep insurans/takaful nih bukannye utk make profit...

ianya wujud utk mengurangkan risiko kerugian pd pemegang polisi jika berlaku sesuatu musibah yg tdk diingini...

jgn la mcm kita beria2 lak nak mintak musibah ni sbb nak dpt claim...minta dijauhkan..#:-S

apapun hepi selling TT..gud luck 2u :)cgrock




Yup...sy sokong statement bro... kita bukannya meminta untuk ditimpa musibah... tapi sekurang-kurangnya kita mempunyai backup andaikata kita ditimpa musibah nanti..

bak kata orang, alah membeli, menang memakai... kalau nak beli biarlah puas hati... Insyaallah..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register