BTC USD 59,136.7 Gold USD 1,802.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dapat RM500 sehari duk HOSPITAL?? #*%$& KE APE???

Din_Trg

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
128
Reaction score
1
Points
15
Korang percaya x korang akan dapat RM500 sehari jika korang sanggup tido di hospital time sakit??

tak kira la sakit apa-apa pun... tapi kena tido spital dengan kebenaran doktor laa... :D :D

Dah la tu max 200 hari per year... every year...maknanya RM500 x 200 days = RM100,000.00 anda boleh dapat setiap tahun...

dengan hanya tido di hospital... :D :D

mengalahkan pendapatan guru besar sekolah untuk setahun tuu... :D :D

Annual payment untuk pakej ni kurang dari RM1k.

Malam esok saya akan update nama pakej tersebut beserta syarikat insurans yg menyediakan pakej ni...

TUNGGU!!!
 
Sponsored Post

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
tt br jd ejen kot ni..o blom jd ejen tp nk test maket..klu maket ade then tt br join kot..hehe
 

JaMeQ

Legendary Member
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
bravo TT..:)paid

tp kena pahamkan yg konsep insurans/takaful nih bukannye utk make profit...

ianya wujud utk mengurangkan risiko kerugian pd pemegang polisi jika berlaku sesuatu musibah yg tdk diingini...

jgn la mcm kita beria2 lak nak mintak musibah ni sbb nak dpt claim...minta dijauhkan..#:-S

apapun hepi selling TT..gud luck 2u :)cgrock



 

Din_Trg

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
128
Reaction score
1
Points
15
bravo TT..:)paid

tp kena pahamkan yg konsep insurans/takaful nih bukannye utk make profit...

ianya wujud utk mengurangkan risiko kerugian pd pemegang polisi jika berlaku sesuatu musibah yg tdk diingini...

jgn la mcm kita beria2 lak nak mintak musibah ni sbb nak dpt claim...minta dijauhkan..#:-S

apapun hepi selling TT..gud luck 2u :)cgrock




Yup...sy sokong statement bro... kita bukannya meminta untuk ditimpa musibah... tapi sekurang-kurangnya kita mempunyai backup andaikata kita ditimpa musibah nanti..

bak kata orang, alah membeli, menang memakai... kalau nak beli biarlah puas hati... Insyaallah..
 

remy82

Fun Poster
Joined
May 26, 2006
Messages
783
Reaction score
18
Points
15
:) boleh pilih tak sakit apa utk admit tu?
hehe... rasa2 la kalau org carum setahun baru RM2000 then claim RM100,000
kalau 10 orang claim? what happen to company?

setuju dgn jameq... anyway good marketing...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register