BTC USD 34,159.8 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Not Paying DanaForex - Skim pengambilan deposit RM secara haram - danaforex.com forexcash2u.pag

Sifu786

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2007
Messages
12,325
Reaction score
154
Points
123
Di bawah ni saya terjumpa dalam email saya....setelah saya cek nampak gaya semacam Forex ni di jadikan biz 5D(Duduk-Duduk Diam Dapat Duit)..siap ada taja menaja lagi...#:-S #:-S ..apa komen kawan2..kat bawah ni link dia...

http://www.danaforex.com
 
Sponsored Post

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
Aku pun dapat...pa alagi...reply balik kat email2 yang dihantar tu... katakan tidak pada SCAMMER!!!
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
panas kejap jer tu.. tak lama lepas tu masuk section scam schemes..
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
mcm pernah wak jumpa jer mende mcm nie
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,280
Reaction score
531
Points
176
rasanya cam ada dpt jugak...pastu bende2 yg berkaitan forex makin byk dlm spam mail
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,230
Reaction score
836
Points
176
usahalah sendiri laaaaaaaaaaagi baik...:)
 

Sifu786

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2007
Messages
12,325
Reaction score
154
Points
123
tu ler...ingatkan org jual indi ker Ea ker..rupanyer jual referal, forex di diniagakan cam MLM ..:(scam :(scam :(scam ..forex
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
usahalah sendiri laaaaaaaaaaagi baik...:)

nie musti yg join yg main tangkap percaya jer..
terbeliak gak wak tgk statement dia:eek:
 

Sifu786

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2007
Messages
12,325
Reaction score
154
Points
123
nie musti yg join yg main tangkap percaya jer..
terbeliak gak wak tgk statement dia:eek:

A'a lah..macam power jer...kalau yg tak biasa dgn forex ttu ingat main forex ni mudah...~X( ~X( :)
 

zairul

Active Member
Joined
Dec 28, 2005
Messages
1,378
Reaction score
6
Points
25
benda mcm gini bukan org yg malas or byk duet yg akan join, tpk org yg sgt2 bod0 <<< coz kalau org yg trade tuh da untung tiap2 bulan & byk plak tuh untungnya, buat apa la sibuk2 nak carik fund plak :))
kranya EA dia out la tuh :(scam :(scam :(scam
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register