Dana disediakan - 20 orang diperlukan untuk konsortium printing

CG Sponsors




pak smart

Freshie
Joined
Apr 25, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
<harap2 betoi tempat... 1st time buka threat kat sini.. berdebor-debor> :)

ASSALAMUALAIKUM WARGA CG

Saya dan sahabat sy memerlukan 20 orang untuk membentuk satu konsortium printing. Insyaallah kami merancang untuk memulakan modal RM1 juta. Justeru kami memerlukan seramai 20 orang rakan partner dalam konsortium ini. Ini adalah kerana kami di tawarkan dana usahawan dlm bentuk geran oleh sebuah syarikat multi nasional. Jumlah dana ialah RM50K utk setiap usahawan. Jadi, kalau ada dalam 20 org boleh kumpul rm1 juta untuk mula bisnes konsortium.

Maaf saya tidak dapat bercerita panjang di sini.

Kepada sesiapa yang berminat boleh PM saya dan saya akan hubungi tuan/puan untuk penerangan lanjut.

Kami based di Bangi/Kajang. Pengalaman di dunia printing selama lebih kurang 15 tahun. Dah paus kerja dengan orang dan buat kerja-kerja kecik, now nak kayuh besor sikit. Harap ada yang sudi bergabung untuk kami (dan anda) dapat geran tersebut.

NOTA:
Usahawan dalam bidang lain pon boleh dapat dana ini.


OK, sesiapa yag minat boleh PM saya.

Terima kasih daun keladi
Harap konsortium menjadi
:) aamiiin


Update: 16.04.13 11:02

Senarai yang berminat setakat ini

1. Zambri, Bangi -offline
2. Aziz, Bangi - offline
3. Ujang, Bangi - offline
4. Zaharah, Bangi - ofline
5. Zamjuri, Kajang - offline
6. Malek, Kajang - offline
7. Warga CG 1
8. Warga Cg 2
9. Warga CG 3
10. Rosman - majalah.com
11. Aki -majalah.com
12. Iwan - majalah.com
13. ikhwan - majalah.com
14. jefri, Melaka - offline
15. Rmy - majalah.com
16. Wan - majalah.com
17. Fafau - majalah.com
 
Last edited:
Sponsored Post

pak smart

Freshie
Joined
Apr 25, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Alhamdullilah d Bangi 2 rakan bersedia untuk bergabung.
Ramai juga nak pergi ke taklimat dana tersebut hari Rabu ini di Bangi.

Rakan CG masih belum ada yg respon. :)
 

zxr250

Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
1,795
Reaction score
3
Points
25
beso gilo modal 1jutaaaaaaaaa???????
 

pak smart

Freshie
Joined
Apr 25, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
beso gilo modal 1jutaaaaaaaaa???????
nampak macam besor tp sebenornye x cukup line tu.

kalau modal 1j juz buleh buat printing section.
binding section later.
cover section later
folding section later
trimming section later

now byk job sub kat orang, pengalaman dah byk
rasa rugi betul.


sapa2 yg minat leh la PM ye.

hari Rabu ni ada taklimat tu di Bangi. 9.00malam

sapa2 yg nak modal niaga rm50K walaupon x nak join konsortium buleh datang n dengar.

modal ni x perlu bayar balik. bebas nak meniaga apa pon. x de obligation. x percaya? datang dulu, dengar, baru judge
 

pak smart

Freshie
Joined
Apr 25, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Alhamdulliah

ada 3 warga CG dah PM
TQ

saya akan hubungi/respon sebentar lagi
tgh siapkan bahan. :D
 

pak smart

Freshie
Joined
Apr 25, 2012
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Saya juga meletakka iklan berikut di majalah.com


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Dana Usahawan 50ribu - Tiada Bayaran Balik

ASSALAMUALAIKUM WBT

Saya menjemput semua rakan2 usahawan untuk merebut peluang mendapatkan modal ini untuk memulakan perniagaan atau membesarkan perniagaan.

Dana ini di sediakan oleh sebuah syarikat muiti nasional yang beribupejabat di Bdr Baru Bangi, Selangor. Dgn kerjasama sebuah syarikat konsultasi perniagaan, dana ini di sertakan dengan kursus keusahawanan yang lengkap.

Tiada bayaran balik atas dana ini kerana ia menggunakan konsep "reverse marketing"

Untuk tujuan penerangan tuan-puan yang berminat, satu sessi taklimat rasmi akan di adakan:

Tarikh: 17 April 2013 (RABU)
Masa: 9.00pm
Tempat: HQ, Seksyen 9, Bdr Baru Bangi
Status jemputan: Eksklusif (tempat terhad)

Kepada yg berminat sila beri no telefon anda di ruangan komen. Kami akan menghubungi anda semula.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


ada 6 respon setakat ini.

Semoga lebih ramai warga CG akan bersama saya.
 

balung

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2013
Messages
434
Reaction score
2
Points
15
Alhamdulliah

ada 3 warga CG dah PM
TQ

saya akan hubungi/respon sebentar lagi
tgh siapkan bahan. :D


macam berminat.. bleh bg detail x bang under mana? kira taklimat nye esok ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register