Dakwa hamil anak Woods

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
NEW YORK - Seorang pelakon filem lucah, Joslyn James, 32, yang merupakan antara wanita yang dikaitkan dengan bintang golf Amerika Syarikat (AS), Tiger Woods (gambar) mendakwa, dia pernah dua kali hamil hasil hubungan sulit dengannya, lapor sebuah akhbar semalam.

Dia atau nama sebenarnya, Veronica Siwik-Daniels mendedahkan skandal itu semasa diwawancara menerusi program bual bicara terbitan stesen televisyen CBS, Insiden Edition malam kelmarin.

Siwik-Daniels yang berlakon dalam filem lucah My First Sex Teacher itu mendakwa, dia mengalami keguguran kali pertama pada waktu yang sama isteri Woods, Elin Nordegren melahirkan anak sulung perempuan, Sam pada 18 Jun 2007.

Katanya, dia kemudian mengugurkan anak kedua Woods, 34, pada waktu yang sama pemain berasal dari California itu pula mendapat anak kedua.

"Elin hamil Charlie pada waktu saya juga mengandung kali kedua.

"Saya tidak mahu merosakkan apa-apa kerana dia (Elin) tidak perlu menanggung aib dengan kehamilan saya," katanya dalam temu ramah pada Isnin lalu.

Dakwaan itu muncul semasa beberapa laporan menyebut Woods merujuk semula dengan keluarganya buat kali pertama sebulan selepas menjalani rawatan ketagihan seks di sebuah klinik pemulihan di Hattiesburg, Mississippi.

Namun, perkara itu disangkal oleh ibu tiri Joslyn, Deborah Siwik ketika ditemu ramah dalam laman web radaronline.com yang menyifatkan pelakon tersebut sebagai kaki pembohong. - Agensi
 
Sponsored Post

Q-pid

Active Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
2,043
Reaction score
21
Points
25
publisiti tul la diorang ni....
 

mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
macam hal lah dorang ni..dah satu2..
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
tu la.. dah ada bini cantik masih gak nak makan luar.. kan dah kena.. tak baik sakitkan hati istri... skrg ni dia punya kontrek iklan suma banyak kena tarik balik
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
tu la.. dah ada bini cantik masih gak nak makan luar.. kan dah kena.. tak baik sakitkan hati istri... skrg ni dia punya kontrek iklan suma banyak kena tarik balik
kan2... padan muka dia....
 

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
ermmm...nasib tiger woods ni mcm micheal jackson, kesian
 

ladypink

Active+ Member
Joined
May 14, 2008
Messages
3,972
Reaction score
9
Points
30
mcm2 la si tiger wood nih..
isteri punya la cantik pon nak cari lebih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register