BTC USD 43,133.2 Gold USD 1,750.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Dajjal & bukti taubat ditutup - KEPUPUSAN SPESIS MANUSIA - Transhumanist World Order

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
6,793
Reaction score
1,052
Points
151
Pintu taubat milik Allah Taal bukan milik Makhluk

Ikut suka kata tutup selamanya
nabi pun dh bgtau..bila matahari terbit dr barat..tetiba je dtg iblis kata..pintu taubat dh tutup..!!???..
 
Sponsored Post

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
nabi pun dh bgtau..bila matahari terbit dr barat..tetiba je dtg iblis kata..pintu taubat dh tutup..!!???..

Nabi Ibrahim kata matahari tak boleh terbit daripada barat... 😅

Aku tak akan hurai sebab takda pun nak percaya dengan al-Quran ...

Nabi Ibrahim berkata lagi: “Sesungguhnya Allah menerbitkan matahari dari timur, oleh itu terbitkanlah dia dari barat?” Maka tercenganglah orang yang kafir itu (lalu diam membisu). Dan Allah tidak akan memberikan petunjuk kepada kaum yang zalim. (2:258)

dan Nabi Muhammad hanyalah "PENGIKUT NABI IBRAHIM"... 2:141, 3:33, 6:161-162, 16:120-123, 3:68. 2:130

tak boleh lawan tokey.. haha
 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
bendera hitam pulak dah... jom naikkan bendera hitam kat rumah masing2... haha 😅

ni pula kibar bendera hitam untuk simbol perhimpunan menentang Dajjal .... hukum dia wajib sangat2! 😅

ddNQNeWdULtSZHq-800x450-noPad.jpg


Kempen menaikkan bendera hitam di semua rumah dan kenderaan sebagai simbol perhimpunan menolak plandemic dan perlanggaran hak asasi manusia.

 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
world war 3 dah start korang masih tido lagi... muslim taik kucing 😅

DG/MOH/Khairy Must Be Criminally Investigated, Blood/Death On Their Hands​


 

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
6,793
Reaction score
1,052
Points
151
Nabi Ibrahim kata matahari tak boleh terbit daripada barat... 😅



Nabi Ibrahim berkata lagi: “Sesungguhnya Allah menerbitkan matahari dari timur, oleh itu terbitkanlah dia dari barat?” Maka tercenganglah orang yang kafir itu (lalu diam membisu). Dan Allah tidak akan memberikan petunjuk kepada kaum yang zalim. (2:258)

dan Nabi Muhammad hanyalah "PENGIKUT NABI IBRAHIM"... 2:141, 3:33, 6:161-162, 16:120-123, 3:68. 2:130

tak boleh lawan tokey.. haha
dh mula sesat..fitnah pada nabi ibrahim lagi..
ingatkan ilmu org2 hanif ni cerdik2..tp byk yg bodo..haha
 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
dh mula sesat..fitnah pada nabi ibrahim lagi..
ingatkan ilmu org2 hanif ni cerdik2..tp byk yg bodo..haha

skill membaca pun berterabor ada hati nak berhujah

504169505263783.gif
 

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
6,793
Reaction score
1,052
Points
151
skill membaca pun berterabor ada hati nak berhujah

504169505263783.gif
hahaha..nabi ibrahim kata matahari xboleh terbit dr barat..kitab mana yg cakap tu?hahaha..kitab bahasa english penjajah tok nenek hang tu ke? :ROFLMAO:
 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
hahaha..nabi ibrahim kata matahari xboleh terbit dr barat..kitab mana yg cakap tu?hahaha..kitab bahasa english penjajah tok nenek hang tu ke? :ROFLMAO:

b0doh nak mampos dia ni... dah kena laknat dengan Allah 😅
 

tokey99

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2009
Messages
6,793
Reaction score
1,052
Points
151
:ROFLMAO:
b0doh nak mampos dia ni... dah kena laknat dengan Allah 😅
cermin diri tu dulu..wahai iblis laknatullah..bawakan ayat quran iblis dilaknat ke tak?bodo nk mampus ko ni.. :ROFLMAO:
 

Iblis

Active Member
Joined
Jun 9, 2021
Messages
1,192
Reaction score
152
Points
33
cermin diri tu dulu..wahai iblis laknatullah..bawakan ayat quran iblis dilaknat ke tak?bodo nk mampus ko ni.. :ROFLMAO:

bengap tahap maksimum, maleh nak layan 😅

Screenshot_622.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register